Ποδόσφαιρο

Τα "σκάει" για Κανγκ-Ιν Λι η Παρί!

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - 20:28

Κοντά στην στην απόκτηση του Κανγκ-Ιν Λι από τη Μαγιόρκα έναντι 22 εκατ. ευρώ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τη ΜΑRCA.

Τα

Η Παρί Σεν Ζερμέν ακόμη δεν έχει ανακοινώσει προπονητή αν και φαβορί παραμένει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ενώ έχει μπλέξει και στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπε ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει ακόμη και φέτος από τον σύλλογο. Παρόλα αυτά η ενίσχυση είναι απαραίτητη και ο Λι της Μαγιόρκα είναι κοντά σε μετακόμιση στο Παρίσι.

Με έξι γκολ και έξι ασίστ στη La Liga, ο Νοτιοκορεάτης έχει γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς παίκτες στην αγορά. Τώρα, ετοιμάζει τις βαλίτσες του, για να κάνει ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του υπογράφοντας σε έναν από τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.

Η μεταγραφή αναμένεται να φτάσει τα είκοσι εκατομμύρια Ευρώ για τον 22χρονο ακραίο επιθετικό ο οποίος έχει δώδεκα συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Πέρσι στην Λα Λίγκα ο Λι σε 36 αγώνες μέτρησε 6 γκολ και 7 ασίστ για τους νησιώτες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr