Ποδόσφαιρο

Εμπαμπέ: Θα παραμείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 14:40

Ο σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας Κιλιάν Εμπαμπέ σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της προπόνησης των “τρικολόρ”, έκανε γνωστό ότι θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την σεζόν που έρχεται (2023-24)...

Εμπαμπέ: Θα παραμείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και την προσεχή Δευτέρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024 (Γερμανία).

Ο 24χρονος παίκτης ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν και διέψευσε όλα τα σενάρια περί μετακίνησής του σε άλλη ομάδα.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Telefoot, ο 24χρονος σούπερ σταρ δήλωσε ότι:

"Έχω ήδη πει ότι θα μείνω. Το έχω ήδη πει πολύ πριν συμβούν όλα αυτά. Αποφασίζω να παίξω στην Παρί μόνο την επόμενη χρονιά, αυτό είπα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε έναν χρόνο, ακόμη περισσότερο σε έναν σύλλογο όπως η Παρί".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Εμπαμπέ τη σεζόν που πέρασε (2022-23) σημείωσε 41 γκολ σε 43 συμμετοχές με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις και συγκεκριμένα πέτυχε 29 γκολ στο πρωτάθλημα, 7 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και 5 γκολ στο Κύπελλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr