Ποδόσφαιρο

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει προσφορά 250 εκατομμυρίων για τον Εμπαπέ

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 15:29

Η Λίβερπουλ φέρεται έτοιμη να δώσει 250 εκατομμύρια ευρώ για να κλέψει τον Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει προσφορά 250 εκατομμυρίων για τον Εμπαπέ

Φωτιά βάζει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο γνωστός ατζέντης, ο οποίος κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Σύμφωνα με όσα είπε, ο Μάρκο Κιρντεμίρ, στο ραδιόφωνο της ισπανικής «Marca», οι κόκκινοι ετοιμάζονται να μπουν σφήνα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ανέφερε ο ατζέντης, η Λίβερπουλ φαίνεται να είναι διατεθειμένη, να δώσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ τα οποία ζητάει η Παρί Σεν Ζερμέν, για την πώληση του Γάλλου επιθετικού. Σε περίπτωση που πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Καθώς από την Βασίλισσα, έχουν κάνει ξεκάθαρο το γεγονός, πως δεν σκοπεύουν να δώσουν τόσα χρήματα.

Οι Μαδριλένοι, προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να πείσουν τον Εμπαπέ, να πάει στην Ισπανία. Ο 24χρονος σίγουρα φαίνεται πρόθυμος, γι' αυτό άλλωστε και δεν έχει ανανεώσει με τους Παριζιάνους. Όμως η Ρεάλ δεν θα έδινε ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό, για τον Γάλλο σταρ.

Όμως αν η Λίβερπουλ, ενδιαφέρεται πράγματι να δώσει τα χρήματα, θα μπορούσαν να υπάρξουν εξελίξεις. Η Βασίλισσα, ενδέχεται σε αυτό το σενάριο, να έβαζε το χέρι στην τσέπη, για να μην χάσει τον Εμπαπέ. Μετά από τόσο καιρό που προσπαθεί να τον κάνει δικό της.

Ένα ακόμα πράγμα που ανέφερε ο Κιρντεμίρ, ήταν η δυσαρέσκεια του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, για την απόφαση Κιλιάν Εμπαπέ. Είπε πως ήταν θυμωμένοι, επειδή ήταν σίγουροι ότι θα ανανέωνε, ενώ ο Εμίρης του Κατάρ, είναι στεναχωρημένος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr