Ποδόσφαιρο

Στην ΑΕΚ για ένα ακόμη χρόνο ο Άμπραμπατ!

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 16:02

Ο Μαροκινός επιθετικός μέσος Νόρντιν Άμπραμπατ θα αγωνιστεί για μία ακόμη σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας το μεσημέρι της Παρασκευής (30/06)...

Στην ΑΕΚ για ένα ακόμη χρόνο ο Άμπραμπατ!

Ο Μαροκινός επιθετικός μέσος Νόρντιν Άμπραμπατ θα αγωνιστεί για μία ακόμη σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ. Στα 36 του χρόνια ο Άμπραμπατ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στον δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ και ο Ματίας Αλμέιδα άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας της σεζόν 2022-23 ανανέωσαν για ακόμα ένα χρόνο τη συνεργασία τους με τον πολύπειρο παίκτη, ο οποίος θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για το Μπουργκ-Χααμστέντε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Άλλωστε, βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία που είναι η χώρα διαμονής της οικογένειάς του.

Η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.
Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.