Ποδόσφαιρο

Απογοητεύτηκε ο Τσάβι από την αποχώρηση του Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 15:12

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, θα αφήσει πίσω του την Μπαρτσελόνα, για να πάρει μεταγραφή στην Παρί. Αυτό είναι κάτι που φημολογείται εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε από τον Τσάβι. Ο οποίος δήλωσε, πως είναι απογοητευμένος, από την απόφαση που πήρε ο 26χρονος εξτρέμ.

Απογοητεύτηκε ο Τσάβι από την αποχώρηση του Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα

Στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Με την ομάδα από τη Γαλλία, να πληρώνει την ρήτρα του 26χρονου, που έχει στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα. Η οποία είναι γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά το φιλικό παιχνίδι που είχαν οι Καταλανοί, κόντρα στην Μίλαν, ο Τσάβι έλαβε διάφορες ερωτήσεις. Ανάμεσα τους, ήταν και η ερώτηση για τις εξελίξεις, με το μέλλον του Γάλλου εξτρέμ, στην ομάδα.

Με τον Καταλανό τεχνικό των μπλαουγκράνα, να επιβεβαιώνει πως ο Ντεμπελέ ζήτησε από τον σύλλογο, να τον αφήσει να αποχωρήσει. Μάλιστα, ο Τσάβι ανέφερε στις δηλώσεις του, πως είναι απογοητευμένος, με την απόφαση του 26χρονου, να φύγει. Ενώ είπε και πως έμεινε έκπληκτος, από το πόσο χαρούμενος ήταν ο Γάλλος εξτρέμ.

Οι δηλώσεις του Τσάβι

«Θα είμαι ξεκάθαρος, ο Ντεμπελέ μας ζήτησε να φύγει. Μας είπε ότι έχει πρόταση από την Παρί, ότι τον πήραν τηλέφωνο. Είναι προσωπική απόφαση και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Πραγματικά με πονάει γιατί τον έχουμε φροντίσει πολύ. Ήταν χαρούμενος και συνέχιζε να κάνει τη διαφορά, αλλά έχει αυτή την πρόταση. Είπε ότι θέλει να φύγει και γι’ αυτό δεν έπαιξε.

Είναι ο νόμος της αγοράς, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτήν την πρόταση. Είναι μακριά από μας και του εύχομαι καλή τύχη. Γιατί μας έχει δώσει πολλά, τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ προπονητής.

Είμαι λίγο απογοητευμένος, ναι, αλλά μας είπε ότι μίλησε ήδη με τον Λουίς Ενρίκε και με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Και δεν υπήρχε τρόπος να τον πείσουμε, προσπαθήσαμε, αλλά η απόφαση πάρθηκε. Είδα ότι ήταν τόσο χαρούμενος που δεν το περίμενα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr