Ποδόσφαιρο

Εκπληκτική πρόκριση του Παναθηναϊκού, στα πέναλτι επί της Μαρσέιγ! [vid]

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 01:00

Οι "πράσινοι" βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στη Μασσαλία, όμως έμειναν ζωντανοί με το πέναλτι του Ιωαννίδη στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1) και κατόπιν πέταξαν εκτός συνέχειας τους Γάλλους στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι! Κόντρα στην Μπράγκα θα παίξει πλέον ο Παναθηναϊκός το όνειρο των ομίλων του Champions League. 

Εκπληκτική πρόκριση του Παναθηναϊκού, στα πέναλτι επί της Μαρσέιγ! [vid]

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη πρόκριση στη Μασσαλία κερδίζοντας με 7-5 την Μαρσέιγ στη Γαλλία και πήρε την πρόκριση στα play off του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας… εφιάλτης για τους «πράσινους», οι οποίοι από το πρώτο κιόλας λεπτό είδαν τη Μαρσέιγ να τους πιέζει ασφυκτικά και στο 2’ με τον Ομπαμεγιάνγκ να κάνει το 1-0.

Η συνέχεια ήταν μια… απελπισία για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς οι Γάλλοι είχαν «εγκλωβίσει» τους Πέρεθ και Βιλενα με συνέπεια ο Μάγκνουσον να αναγκάζεται να υποδύεται τον πλέι μέικερ και να «πουλάει» τη μπάλα.

Οι Γάλλοι έκλεβαν τις μπάλες και σαν… λυσσασμένοι εφορμούσαν στην εστία του Μπρινιόλι που πάλευε να αποσοβήσει τον έναν κίνδυνο πίσω από τον άλλον. Στο 45+1’ όμως ξανά ο Ομπαμεγιάνγκ μετά από σέντρα του Κλος έκανε ωραίο πλασέ μπροστά στον Μάγκνουσον έκανε το 2-0.

Η αλλαγή του Παλάσιος με τον αρνητικό Βέρμπιτς έδωσε περισσότερη ζωντάνια στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να αλλάζει δραματικά η εικόνα του ματς. Οι «πράσινοι» βγήκαν στην επίθεση, έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τον Παλάσιος και τον Μαντσίνι, ενώ η αβλεψία του Γκεντουζί και η ευστοχία του Ιωαννίδη στην εκτέλεση του πέναλτι στο 90+9’ ισορρόπησαν την κατάσταση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση.

Δεν άλλαξε τίποτε και οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση.

Η διαδικασία των πέναλτι

0-1 Εύστοχος ο Ιωαννίδης

0-1 Γκεντουζί, απέκρουσε ο Μπρινιόλι

0-2 Εύστοχος ο Μπερνάρ

1-2 Εύστοχος ο Βερτού

1-3 Εύστοχος ο Κλεϊνχέισλερ

2-3 Εύστοχος ο Σαρ

2-4 Εύστοχος ο Παλάσιος

3-4 Εύστοχος ο Βιτίνια

3-5 Εύστοχος ο Μλαντένοβιτς

Τα ζευγάρια των playoffs του Champions League

Μονοπάτι πρωταθλητών
Μακάμπι Χάιφα-Γιουνγκ Μπόις
Αντβέρπ-ΑΕΚ ή Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Ράκοφ-Κοπεγχάγη
Μόλντε-Γαλατασαράι
Μονοπάτι μη πρωταθλητών
Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν
Μπράγκα-Παναθηναϊκός

* Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 22-23 Αυγούστου, με τις ρεβάνς να ακολουθούν στις 29 και στις 30 του μήνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.