Μάκης Κασσαλιάς

Γκολ στο Βέλγιο, πρόκριση για Λος Αντζελες

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 04:01

Και η ρεβάνς της Μπριζ με την Φιορεντίνα έχει άρωμα τερμάτων, εύκολα αναμένεται να περάσει το Λος Αντζελες από την έδρα των Λας Βέγκας Λάιτς.

Γκολ στο Βέλγιο, πρόκριση για Λος Αντζελες

Στο Κόνφερενς Λιγκ, πέραν της μεγάλης μάχης του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα την Πέμπτη, μία θέση στον τελικό της “Αγιά-Σοφιάς” διεκδικούν απόψε Κλαμπ Μπριζ και Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» έχουν “ισχνό” προβάδισμα μετά την δύσκολη επικράτηση τους με 3-2 στη Φλωρεντία, αλλά η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη. Οι Βέλγοι ψάχνουν εδώ και χρόνια μία μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση και αυτή τη φορά έχουν βρεθεί πολύ κοντά. Θα… πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και με ατού την παραγωγική επίθεση θα επιδιώξουν να φέρουν τα πάνω-κάτω. Πολύ επικίνδυνη βεβαίως στην κόντρα η Φιορεντίνα, κάλλιστα μπορεί να βρει δίχτυα κι έτσι θα στραφώ στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Ηνωμένων Πολιτειών κυκλώνω το διπλό στο Λας Βέγκας Λάιτς - Λος Αντζελες. Η ημέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων, ακόμη και με τις αρκετές αλλαγές που λογικά θα έχουν οι Καλιφορνέζοι δεν νοείται να στραβοπατήσουν. Θεωρώ πως θα φτάσουν σε πανεύκολη επικράτηση, ακόμη μεγαλύτερη αξία αν πονταριστεί από το πρώτο 45λεπτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα G&over 2,20

Λας Βέγκας Λάιτς - Λος Αντζελες 2 1,90 ή 2/2 3.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr