Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 96' (2-2) τον ΠΑΟΚ [vid]

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023 - 21:35

Με... buzzer beater του Γερεμέγεφ (στο ντεμπούτο του) ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την δεύτερη συναπτή εντός έδρας ήττα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο συναρπαστικό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 96' (2-2) τον ΠΑΟΚ [vid]

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στο ματς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 2′ όταν ο Τζούριτσιτς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στη Λεωφόρο στο 19ο λεπτό όταν ο Ζίβκοβιτς από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Κωνσταντέλιας με φανταστικό τακουνάκι απείλησε τον Μπρινιόλι που απόκρουσε, όμως ο Μπράντον Τόμας την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 29′ ο Κώτσιρας με δυνατό σουτ απείλησε για την ισοφάριση, όμως ο Κοτάρσκι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το ένα χέρι. Το «τριφύλλι» ισοφάρισε σε 1-1 στο 32′ όταν ο Τζούριτσιτς σέντραρε από δεξιά, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν απομάκρυνε την μπάλα σωστά και ο Παλάσιος σε… κόντρα με τον Μπάμπα την έστειλε στη δεξιά γωνία του Κοτάρσκι.

Στο 40′ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 1-2 με τον Κωνσταντέλια να κατεβάζει ωραία την μπάλα και να επιχειρεί το πλασέ, όμως ο Μπρινιόλι έδιωξε σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ανατροπή σε τριπλή στιγμή με τους Κώτσιρα, Παλάσιος να μην τελειώνουν τη φάση και το πλασέ του Μπερνάρ να είναι άστοχο.

Φάσεις εκατέρωθεν

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο 52′ όταν μετά από συνεργασία των Κεντζιόρα και Κωνσταντέλια ο πρώτος σέντραρε παράλληλα για τον Μπράντον Τόμας που δεν πρόλαβε την μπάλα για να σκοράρει.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει όταν σε σέντρα του Χουάνκαρ ο Παλάσιος επιχείρησε το σουτ που ήταν άστοχο.

Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο δυνατό σουτ του Μπράντον Τόμας στο 57′ και για δεύτερη φορά στο ματς πήρε προβάδισμα στο 58′: Ο Τάισον τροφοδότησε τον Ζίβκοβιτς ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό έστειλε στα δίχτυα του Μπρινιόλι πετυχαίνοντας το 1-2 για τον ΠΑΟΚ.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο Κοτάρσκι κράτησε σταθερά το 1-2 στο 82′ σε σουτ του Βιλένα, είδε την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του σε σουτ του ίδιου στο 83′ και με εντυπωσιακό τρόπο απέτρεψε την ισοφάριση στο 88′ σε κεφαλιά του Γεντβάι από εκτέλεση κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το 1-3 σε αντεπίθεση στις καθυστερήσεις όταν ο Σαμάτα από αριστερά σημάδεψε την αριστερή γωνία του Μπρινιόλι, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Γερεμέγεφ να φέρνει το ματς στα ίσα με κεφαλιά (2-2) μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ σε σέντρα του Μλαντένοβιτς από αριστερά.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (82′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (76′ Βιλένα), Παλάσιος (70′ Μαντσίνι), Μπερνάρ, Τζούριτσιτς (70′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (82′ Γερεμέγεφ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Τσιγγάρας (62′ Οζντόεφ), Σβαμπ (71′ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Μπράντον Τόμας (72′ Σαμάτα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.