Ποδόσφαιρο

Α’ Γαλλίας: Goal/Goal to Τουλούζ – Μονπελιέ

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 - 09:41

Η Τουλούζ υποδέχεται τη Μονπελιέ, με τις δύο ομάδες να είναι ικανές να σκοράρουν. Φυσιολογικό φαβορί η Λανς κόντρα στη Λοριάν.

Α’ Γαλλίας: Goal/Goal to Τουλούζ – Μονπελιέ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα για της αναμετρήσεις της Α’ Γαλλίας.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Η Τουλούζ στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ από την προτελευταία Λοριάν, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Μαρσέιγ. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας, θεωρητικά μπορεί να ελπίζει για την ευρωπαϊκή έξοδο. Eκτός είναι ο στόπερ Ντιαρά (15/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μονπελιέ προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τη Ναντ, ισοφαρίστηκε γρήγορα (1-1), ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, στις καθυστερήσεις είχε δύο αποβολές. Σε οκτώ αγώνες έχει μία ήττα. Βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, αλλά έχει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει μία ήττα σε έξι αγώνες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Νταβίν (12/0) και ο επιθετικός Νορντίν (20/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, επιλέγουμε το Goal/Goal (1,60).

ΛΑΝΣ – ΛΟΡΙΑΝ

Η Λανς βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μαρσέιγ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε 2ο γκολ και έχασε 1-2. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κλερμόν (1-0), η οποία είναι η μοναδική σε έξι αγώνες. Καλείται να βελτιωθεί στην προσπάθεια που κάνει να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι ο αριστερός μπακ Τσάβεζ (8/0) ενώ ο επιθετικός Σαΐντ (23/6).

Η Λοριάν προηγήθηκε κόντρα στην Τουλούζ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ και έχασε 1-2. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 7ο διαδοχικό ματς, ενώ σε οκτώ αγώνες έχει μία επιτυχία. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι σε μεγάλη πίεση. Eκτός έδρας, δεν έχει νίκη σε τρία ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο μέσος - αρχηγός Αμπερζέλ (28/1) και ο επιθετικός Ντιένγκ (15/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε διαφορετικό επίπεδο οι δύο ομάδες η Λανς είναι το φυσιολογικό φαβορί (1,44).

Βαθμολογία -

03/05/2024
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
0 Sparta-KT Sparta-KT 0 0 0 0 0 0 0 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr