Ποδόσφαιρο

Μεγάλη πρόκληση δέχτηκε από τον πρόεδρο της Πόρτο ο Ρονάλντο

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 13:55

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την πρόκληση που του έβαλε ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα. Με τον ίδιο να τον προκαλεί να φτάσει τα χίλια γκολ. Κάτι που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τόνισε πως είναι δύσκολο, αλλά παραμένει κάτι που μπορεί να κάνει.

Μεγάλη πρόκληση δέχτηκε από τον πρόεδρο της Πόρτο ο Ρονάλντο

Η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024. Μετά από τη νίκη κόντρα στην Σλοβακία. Ο 38χρονος σούπερ σταρ, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στα μέσα της χώρας του.

Αναφέρθηκε στην πρόκληση που του έκανε, με χιουμοριστική βέβαια διάθεση, ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα. Με τον Ρονάλντο να δέχεται την πρόκληση, να φτάσει τα χίλια γκολ, που πρόκειται για αδιανόητο νούμερο.

Ο Πορτογάλος έχει 857 γκολ, ενώ παραδέχτηκε πως θα είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να τα καταφέρει. Εκτός από αυτό, μίλησε και για την πιθανότητα να δώσει το παρών, στο Euro του 2024.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για την παρουσία του στο Euro 2024

“Ελπίζω να είμαι εκεί, υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Όταν λέω πρόβλημα, μιλάω για τραυματισμούς ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Ελπίζω να παίξω, προφανώς, να είμαι ξανά στα τελικά, αλλά μέχρι τότε υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Απομένουν πολλά παιχνίδια για τον σύλλογό μου ακόμα και την εθνική ομάδα και ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα”.

Αν υπάρχει ημερομηνία λήξης γι’ αυτόν

“Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη ζωή μου, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, που με κάνουν να σκέφτομαι βραχυπρόθεσμα τώρα. Δεν μπορώ να το σκεφτώ. Ο κόσμος λέει ότι θα παίξω μέχρι τα 40 ή τα 41 μου.

Δεν βάζω αυτούς τους στόχους. Έχει να κάνει με το να απολαμβάνεις τη στιγμή, κάτι που είναι καλό. Νιώθω καλά. Το σώμα μου ανταποκρίνεται δεδομένων όσων έδωσα αυτά τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος τόσο στον σύλλογο μου όσο και στην εθνική ομάδα. Έχω πετύχει πολλά γκολ, νιώθω καλά σωματικά”.

Η συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Πόρτο

“Η συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο της Πόρτο ήταν ότι με προκάλεσε να φτάσω τα 1.000 γκολ. Ήταν σε φάση χιούμορ. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όπως είπα, πρέπει να δω πώς θα είμαι ψυχικά, το κίνητρό μου.

Σωματικά, βέβαια, αν τα πόδια μου και η σωματική μου διάπλαση με φέρονται όπως εγώ θα δούμε. Αυτά είναι μικρά βήματα που με κινητοποιούν, αλλά πρώτα για να φτάσω τα 1.000, θέλω να φτάσω τα 900.

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Πιστεύω ότι θα τα πετύχω. Πιστεύω ότι οι στόχοι πρέπει να καθορίζονται βραχυπρόθεσμα και όχι μακροπρόθεσμα. Κοιτάζω αυτόν τον στόχο, τα 900 γκολ. Για να φτάσω τα 1.000, υπάρχουν πολλές πέτρες που πρέπει να σπάσουν. Όλα όμως είναι πιθανά”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr