Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε από την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 13:57

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, φαίνεται πως είναι ο κατάλληλος παίκτης, για να αντικαταστήσει τον τραυματία, Μαρκ Μπαρτρά, στην Ρεάλ Μπέτις. Όπως είπε και στις δηλώσεις του, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ραμόν Πλανές. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλληνα αμυντικού, στην ισπανική ομάδα.

Ανακοινώθηκε από την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Μπέτις, από το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου. Καθώς η ομάδα χρειαζόταν κάποιον, για να αντικαταστήσει τον τραυματία Μαρκ Μπαρτρά, στο κέντρο της άμυνας.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, έφτασε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στην Σεβίλλη. Όπου και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να μπορέσει να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο του. Με τις εν λόγω εξετάσεις, να δείχνουν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όπως έκανε γνωστό, ο τεχνικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Ραμόν Πλανές.

Ο οποίος μάλιστα ανέφερε, πως θεωρεί ότι ο Παπασταθόπουλος, είναι ο ιδανικός παίκτης, για το κέντρο της άμυνας. Για να πάρει την θέση του τραυματία, Μαρκ Μπαρτρά. Δηλώνοντας ευχαριστημένος με την έκβαση των συγκεκριμένων διαπραγματεύσεων, καθώς την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι δηλώσεις του Ραμόν Πλανές

“Θα συνεισφέρει πολύ στην ομάδα μας, με έναν σημαντικό τρόπο. Θα μας ενισχύσει και πιστεύω ότι ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επετεύχθη. Όταν ο Μπαρτρά τραυματίστηκε, καταλάβαμε ότι έπρεπε να υπογράψουμε έναν κεντρικό αμυντικό και μάλιστα έναν καλό κεντρικό αμυντικό.

Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο και σε συνδυασμό με το σημερινό ματς (σ.σ.: χθεσινό) στην Κύπρο τα πράγματα περιπλέχθηκαν. Αλλά είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, είναι ήδη στη Σεβίλλη και αύριο θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Πέρυσι έπαιξε πολλά παιχνίδια, κάτι που εκτιμήσαμε και είναι ένας έμπειρος παίκτης που έρχεται να βοηθήσει. Οι ιατρικές εξετάσεις του Σωκράτη ήταν πολύ θετικές, είναι σε καλή κατάσταση. Του λείπει ο ρυθμός αγώνα, αλλά είναι σωματικά καλά”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr