Ποδόσφαιρο

Super League: Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης, 3-2 τον Άρη!

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 18:31

Ο Άρης αν και προηγήθηκε με 2-0, έχασε στην Τρίπολη από τον ψυχωμένο Αστέρα με 3-2.

Super League: Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης, 3-2 τον Άρη!

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε φοβερή ανατροπή κόντρα στον Άρη, για την 16η αγωνιστική της Super League 1 και πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-2.

Ο Άρης με γκολ των Μορόν στο 8' με πέναλτι και Σουλεϊμάνοφ στο 14' προηγήθηκε 0-2 στην Τρίπολη, όμως ο Αστέρας με δύο γκολ του Μιριτέλο (45+2', 50') και 61' του Μουνάφο το γύρισε σε 3-2!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνηκε να είναι χαλαρή μετά το άνετο προβάδισμα που απέκτησε και το πλήρωσε. Έβγαλε αυτοκτονικές τάσεις και το πλήρωσε. Οι Αρκάδες τούμπαραν το ματς και έβαλαν φωτιά στα πλέι οφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα, Μουνάφο (90‘+1’ Βαλιέντε), Γκος (74’ Αλάγκμπε), Ζουγλής (75’ Σίτο), Κρέσπι (90’+1’ Χριστόπουλος), Καλτσάς, Μιριτέλο (83’ Μάντζης).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Πάρδο (83’ Ρουπ), Εμβοντό (67’ Σαβέριο), Ζαμόρα (53’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Μοντόγια (83’ Φεράρι), Παναγίδης (46’ Μενέντες), Μορόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr