Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Ελλάδος: Προκρίθηκαν τα φαβορί, άνετα ο ΠΑΟΚ!

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 19:27

Δύο ομάδες τσέκαραν σήμερα το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, χωρίς να έχουμε εκπλήξεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του και καθάρισε τη πρόκριση από το πρώτο ματς. 

Kύπελλο Ελλάδος: Προκρίθηκαν τα φαβορί, άνετα ο ΠΑΟΚ!

Νωρίτερα είχαμε τρία παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος, όπου δύο ομάδες που είχαν το προβάδισμα. το διατήρησαν και προκρίθηκαν.

Καλλιθέα - Παναιτωλικός 2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν σήμερα (17/1) Athens Kallithea και Παναιτωλικός, αποτέλεσμα που έστειλε τα «καναρίνια» στα προημιτελικά του Κυπέλλου χάρις στο 3-2 που είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού. Οι Αγρινιώτες έκαναν τον επαναληπτικό σε παιχνίδι ροντέο, αλλά τελικά τα κατάφεραν και κλείδωσαν το εισιτήριο. Με δύο γκολ (7΄Μπ. Ντουάρτε, 12΄Χουάνπι) προηγήθηκε ο Παναιτωλικός, αλλά η Καλλιθέα ισοφάρισε με τους Λουκίνας στο 36' και Τόρες στο 91'. Κόκκινη δέχθηκε ο Βοσνιάδης στο φινάλε του ματς.

Athens Kallithea: Βοσνιάδης, Μπουλούλης (96΄Πάντος), Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46΄Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65΄Νεκούλ), Ντεμέτριους (75΄Τόρες), Τσιντώνης (46΄Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.
Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Στάγιτς (75΄Μαλής), Μπ.Ντουάρτε, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν (76΄Μπακάκης), Τσιγγάρας, Μπελεβώνης (59΄Α. Ντουάρτε), Χουάνπι (67΄Μπουζούκης), Ζοάο Πέδρο, Ντίαζ (59΄Καρέλης).

Κηφισιά - ΟΦΗ 1-1

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 60' με τον Κωνσταντακόπουλο και έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ εναντίον του κακού ΟΦΗ, αλλά το τελικό 1-1 με πέναλτι του Λουίς Φελίπε στο 92' «χάρισε» την πρόκριση στους Κρητικούς που είχαν επικρατήσει με 3-1 στο Ηράκλειο. Έτσι οι Κρητικοί έγιναν η 2η ομάδα που τσεκάρει σήμερα ένα εισιτήριο.

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Παρράς, Σμπώκος, Βαφέας (46΄ Τεσέιρα), Σπίνος, Σολόα (71΄ Ιπαλίμπο), Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Ίλιεφ (62΄ Μασούρας), Τεττέι (62΄ Μπιφουμά), Αντερέγκεν

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης (68΄ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς (68΄ Νέιρα), Ριέρα (46' Μπάκου), Μοσκέρα (81΄ Μεγιάδο), Ντίκο (68΄ Φελίπε).

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-4

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και με τέσσερα γκολ έβαλε τις βάσεις πρόκρισης. Με γκολ των Νάσμπεργκ (8'), Σάστρε (22'), Μάρκος Αντόνιο (69'), Ζίβκοβιτς (78') επικράτησε με 4-0 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού κι έκανε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Τούμπας. Ο Τόμας έχασε και πέναλτι για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το σκορ.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ντάνκερλουϊ, Διαμαντής (61’ Μπέργκστρεμ), Θυμιάνης, Πηλέας, Μορέιρα (61’ Στάικος), Οικονόμου, Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Μασκανάκης, Μούργος (76’ Τομάς), Γούλερι (61’ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ : Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (80’ Κεντζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας (70’ Τάισον), Σβαμπ (80’ Μεϊτέ), Α. Ζίβκοβιτς (80’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τόμας (70’ Τζίμας)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr