Ποδόσφαιρο

"Λευκή" ισοπαλία στην Καισαριανή [vid]

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 20:01

Κηφισιά και ΟΦΗ κόλλησαν... στο μηδέν στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι άουτ της Super League και έτσι καμία από τις δύο δεν έμεινε ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και ΟΦΗ για την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League 2, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο... μηδέν. Καμία από τις δύο δεν κέρδισε από αυτή την ισοπαλία καθώς οι Κρητικοί παρέμειναν στο +4 από την ομάδα των Βορείων Προαστίων που παραμένει σε επικίνδυνη τροχιά και στο +2 από την τελευταία θέση.

Η Κηφισιά ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο μέρος, απειλώντας μάλιστα από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λαμπρόπουλος έσωσε πάνω στη γραμμή και πριν ο Οζέγκοβιτς εκτελέσει σε κενή εστία μετά από πλασέ του Μενέντεζ. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τους παίκτες του να πηγαίνουν από το ένα λάθος στο άλλο δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να επισκέπτονται συχνά την ευκαιρία της. Όσο περνούσε η ώρα, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με την Κηφισιά να έχει επιθετική διάθεση πραγματοποιώντας την πρώτη της ευκαριία στο 51ο λεπτό. Ο Σάντος έκανε το γέμισμα ο Αμπάντα δεν έδιωξε με τον Οζέγκοβιτς να σουτάρει αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Από την άλλη, ο ΟΦΗ κατάφερε να απαντήσει με τον Μπάκου να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν και απείλησαν, χωρίς όμως καμία από τις δύο να καταφέρει να βρει δίχτυα. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, η Κηφισιά έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλέψει το παιχνίδι. Ο Σάντος σούταρε στο 90′ απέναντι από τον Μπάουμαν, με τον τερματοφύλακα των Κρητικών όμως να αποκρούει και να κρατάει το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

KΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς (79’ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς – Σολόα (69’ Βαφέας), Τσανάτζια – Μπιφουμά (79’ Tετέι), Μενέντες (69’ Πρίτσας), Ματέους Σάντος - Οζέγκοβιτς.

Ο.Φ.Η (Δέλλας): Μπάουμαν - Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα – Μπάκιτς (79’ Ριέρα), Μεγιάδο – Μπάκου (88' Φελίπε Λουίζ), Χιμένεθ (64’ Γκαγιέγκος), Αποστολάκης (88' Μοσκέρα) - Ισέκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr