Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Ισπανία - Γερμανία

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 20:35

Με τους ίδιους παίκτες η «ρόχα» στο ματς κόντρα στη Γερμανία, η οποία έχει στο αρχικό της σχήμα τον Γκορέτσκα.

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Ισπανία - Γερμανία

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.58 3.42 2.76 2 1.78 1.37 3 1.6 2.2 1.45 1.3 1.54

Το μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας. Ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην «ρόχα» και τα «πάντσερ». Ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει και την υπόθεση της πρόκρισης. Διότι οι Γερμανοί προέρχονται από την ήττα στην πρεμιέρα από την Ιαπωνία.

Με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση. Σε ό,τι αφορά την Ισπανία, ο Λουίς Ενρίκε δεν έκανε αλλαγές. Εξάλλου, μετά το 7-0 κόντρα στην Κόστα Ρίκα, οι Ισπανοί μπορούν με νίκη απόψε να τελειώσουν την πρόκριση στους «16».

Αντίθετα, ο Φλικ κάνει αλλαγές. Πιο σημαντική η είσοδος του Γκορέτσκα στο αρχικό σχήμα, για να μπορέσει να έχει μεγαλύτερη δυναμική στη μεσαία γραμμή. Ας δούμε τις συνθέσεις με τις οποίες ξεκινούν οι δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες το αποψινό μεγάλο παιχνίδι.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι, Φεράν Τόρες, Ασένσιο, Όλμο.

Γερμανία (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Κέρερ, Ζίλε, Ρούντιγκερ, Ράουμ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Γκιντογκάν, Μουσιάλα, Μίλερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr