Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Η «τιτανομαχία» δεν είχε νικητή [vids]

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 22:56

Ισοπαλία 1-1 Ισπανίας και Γερμανίας με σκόρερ τους επιθετικούς, Μοράτα και Φούλκρουγκ, που ήρθαν από τον πάγκο

Μουντιάλ 2022: Η «τιτανομαχία» δεν είχε νικητή [vids]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.58 3.42 2.76 2 1.78 1.37 3 1.6 2.2 1.45 1.3 1.54

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι της Ισπανίας με την Γερμανία δεν είχε νικητή. Ισοπαλία 1-1 και όλα τα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση. Οι Γερμανοί θέλουν νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα και να μην νικήσει η Ιαπωνία την Ισπανία. Αλλιώς όλα θα κριθούν στα γκολ και τη διαφορά τερμάτων. Όπως και να έχει, όμως, όλες οι ομάδες του ομίλου είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16».

Από την αρχή οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις του. Η πρώτη και μεγάλη στιγμή ήρθε στο 7'. Ο Ασένσιο «έσπασε» για τον Όλμο που εκτέλεσε. Ο Νόιερ ακούμπησε πρώτα την μπάλα που για καλή του τύχη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός. Αλλά και η επόμενη σημαντική στιγμή ανήκε στη «ρόχα». Με τον Ασένσιο στο 22' να απειλεί και την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Νόιερ!

Η πρώτη στιγμή για την Γερμανία ήρθε στο 25' με το σουτ του Γκνάμπρι που δεν βρήκε το στόχο. Στο 40' τα «πάντσερ» πέτυχαν γκολ με την κεφαλιά του Ρούντιγκερ, ύστερα από το φάουλ του Γκορέτσκα. Όμως, ο αμυντικός της Ρεάλ ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.

Όμως το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Γερμανία να έχει μεγάλη ευκαιρία. Στο 56' ο Κίμιχ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Σιμόν έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το 0-0.

Το γκολ για την Ισπανία ήρθε τελικά στο 62'. Σε μια φάση η οποία αποτελεί υπόδειγμα επιθετικής ανάπτυξης, αλλά και καλής κυκλοφορίας ποδοσφαίρου. Ο Μπουσκέτς έδωσε για τον Όλμο, εκείνος στα αριστερά για τον Άλμπα που σέντραρε. Ο Μοράτα κινήθηκε γρήγορα, πρόλαβε τον Σούλε και πλάσαρε με το εξωτερικό του ποδιού τον Νόιερ, ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στο 65' ο Ασένσιο απείλησε εκ νέου, αλλά δεν έκανε τόσο καλό τελείωμα.

Οι αλλαγές του Φλικ βοήθησαν αρκετά. Καθώς οι Γερμανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους… λέξη. Στο 73' ο Μουσιάλα βρέθηκε σε καλό σημείο, όμως ξανά ο Σιμόν ήταν εκεί!

Ωστόσο, στο 83' υπήρξε ιδανική συνεργασία ανάμεσα σε Σανέ και Μουσιάλα με τελικό αποδέκτη τον Φούλκρουγκ που σημάδεψε σωστά και με διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Ουνάι Σιμόν για το 1-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα (82' Μπαλντέ), Μπουσκέτς, Γκάβι (66' Ν. Γουίλιαμς), Πέδρι, Φεράν Τόρες (54' Μοράτα), Ασένσιο (66' Κόκε), Όλμο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Κέρερ (70' Κλόστερμαν), Σούλε, Ρούντιγκερ, Ράουμ (87' Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (85' Χόφμαν), Γκιντογκάν (70' Σανέ), Μουσιάλα, Μίλερ (70' Φούλκρουγκ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr