Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Ο Ετό κλώτσησε οπαδό! (vid)

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 - 11:15

Αρνητικός πρωταγωνιστής έγινε ο Σαμουέλ Ετό που επιτέθηκε σε Αλγερινό φίλαθλο έξω από το γήπεδο «974» στο Κατάρ, όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση Βραζιλία - Νότια Κορέα.

Μουντιάλ 2022: Ο Ετό κλώτσησε οπαδό! (vid)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν αποχωρούσε από το γήπεδο, όταν αρκετοί φίλαθλοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί και ο Αφρικανός δεν τους χάλασε το… χατήρι. Η κατάσταση όμως δεν άργησε να… ξεφύγει, όταν ένας Αλγερινός φίλαθλος που κρατούσε μια κάμερα, του μίλαγε σε πιο έντονο κλίμα. Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, μεταξύ άλλων, και νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας του Καμερούν βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να κυνηγά τον οπαδό. Παρότι αρχικά συγκρατήθηκε, στην συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού και κλώτσησε τον άνδρα με την κάμερα με τις εικόνες να κάνουν βέβαια τον γύρο του κόσμου!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr