Μπάσκετ

BBL Γερμανίας: Εύκολα η Μπάγερν απέναντι στην Γκέτιγκεν

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 11:26

Αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γερμανίας όπου ξεκινούν τα playoffs για τον τίτλο

BBL Γερμανίας: Εύκολα η Μπάγερν απέναντι στην Γκέτιγκεν

Η Γερμανία και το πρωτάθλημα μπάσκετ BBL έχει σήμερα Τρίτη (16/5) στο κουπόνι δύο αναμετρήσεις με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΠΑΓΕΡΝ(3)-ΓΚΕΤΙΓΚΕΝ(6)

Πρεμιέρα πλέι οφ στα προημιτελικά στις 3 νίκες με την σειρά 1-1-1-1-1 και απόλυτο φαβορί η Μπάγερν. Η Μπάγερν στις μεγάλες δυνάμεις και θέλει τον τίτλο. Εχει χάσει σε Αμβούργο και Βόννη (μέσα έξω) και έχει φάει 30π στην Λούντβι! Οπως και πέρσι πήρε την 3η θέση καθώς είχε μείνει πίσω έχοντας την Ευρωλίγκα. Πάντως έχει φόρμα. Η Γκέτιγκεν είναι μια μικρή αλλά έμπειρη ομάδα. Αρχισε εντυπωσιακά καθώς απο πέρσι κάνει βήματα προόδου και έτσι πήρε την 6η θέση. Έχει μεγάλες διακυμάνσεις πάντως αλλά και δυνατή έδρα που νίκησε την πανίσχυρη Μπάγερν στην κανονική περίοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εύκολα η Μπάγερν και προς άσο με -12

Διπλή Προσφορά* δωρεάν για όλους χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ(4)-ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΜΠΟΥΡΓΚ(5)

Πρεμιέρα πλέι οφ στα προημιτελικά στις 3 νίκες με την σειρά 1-1-1-1-1 και ανοιχτό ζευγάρι. Η Όλντενμπουργκ είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες και έρχεται από κακές χρονιές. Φέτος πάει καλά όμως με την δυνατή της έδρα και εξασφάλισε την τετράδα. Και θέλει να προχωρήσει. Στις κλασικές ομάδες τετράδας η Λούντβισγμπουργκ που όμως προβληματίζει και είναι σε κρίση εδώ και καιρό για την αξία της και έτσι έχασε και την τετράδα! Έχει πάντως ρίξει 30π στην Μπάγερν εντός! Πρόσφατα έχασε 93-80 στο Όλντενμπουργκ και έμεινε στην 5η θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι. Αν και δεν είναι καλά η Λούντβι καμία αξία στο -6 και 1.35. Προς διπλό και ειδικά με 10π στο 1.50

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)

ΒΟΝΝΗ(1)-ΧΕΜΝΙΤΖ(8)

ΑΛΜΠΑ(2)-ΟΥΛΜ(7) 0-1

ΜΠΑΓΕΡΝ(3)-ΓΚΕΤΙΓΚΕΝ(6)

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ(4)-ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΜΠΟΥΡΓΚ(5)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)

ΤΕΛΙΚΟΣ (3 νίκες)

TI EΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)

ΑΛΜΠΑ(1)-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ(8) 3-0

ΒΟΝΝΗ(2)-ΑΜΒΟΥΡΓΟ(7) 3-0

ΜΠΑΓΕΡΝ(3)-ΧΕΜΝΙΤΖ (6) 3-0

ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ(4)-ΟΥΛΜ(5) 3-0

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)

ΑΛΜΠΑ(1)-ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ(4) 3-0

ΒΟΝΝΗ(2)-ΜΠΑΓΕΡΝ(3) 2-3

ΤΕΛΙΚΟΣ (3 νίκες)

ΑΛΜΠΑ(1)-ΜΠΑΓΕΡΝ(3) 3-1

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Η σειρά των πλέι οφ είναι στις 3 νίκες με την σειρά των αγώνων 1-1-1-1-1 ξεκινώντας από την έδρα αυτού που έχει το πλεονέκτημα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr