Μπάσκετ

Μάχες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας!

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 03:32

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται για μία θέση στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, ενώ στον άλλο ημιτελικό αναμετρώνται η οικοδέσποινα του φάιναλ φορ Μούρθια με την Μάλαγα.

Μάχες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νοκ άουτ ημιτελικός στο Σούπερ Καπ στην Μούρθια. Και πρώιμος τελικός εδώ! Πάντα τα ζευγάρια αυτά δεν έχουν φαβορί αλλά η Ρεάλ είναι πιο έτοιμη. Αν και οι δύο ομάδες ανέτοιμες λόγω Μουντομπάσκετ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ με ίδιο προπονητή όμως, έμεινε και ο Ταβάρες και γύρισε ο Καμπάτσο. Η Μπάρτσα μείωσε μπάτζετ αλλά το έχει στα 15εκ και πάλι και κράτησε τον κορμό της. Έφυγε ο κόουτς Σάρας και ήρθε ο άπειρος Γκριμάου που ήταν στις υποδομές και ήταν και παλιός της παίκτης. Εφυγε ο πανάκριβος Μίροτιτς και πήρε τον σέντερ της Εθνικής Ισπανίας Ουίλι Ερναγκόμεζ από το ΝΒΑ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντερμπάρα και ανέτοιμες και οι δύο ομάδες. Αλλά η Ρεάλ είναι καλύτερη και πιο έτοιμη σήμερα και σωστά στο -2. Αξίζει κάτι αν και ντερμπάρα. Το 1.65 πάντως της σκέτης νίκης χαμηλά.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ

Νοκ άουτ ημιτελικός στο Σούπερ Καπ στην Μούρθια. Kαι τυχερές και οι δύο ομάδες καθώς δεν έπεσαν στα μεγαθήρια Ρεάλ και Μπάρτσα. Η Μούρθια είναι κλασική μικρομεσαία ομάδα και οικοδέσποινα της διοργάνωσης και γι' αυτό άλλωστε συμμετέχει. Ο έμπειρος Αλόνσο πάντα στον πάγκο. Με αρκετές αλλαγές και στόχο τα πλέι οφ στη λίγκα. Πήρε τον ακριβό Ένις από την Γαλατά στην περιφέρεια. Η Μάλαγα προέβη επιτυχημένα σε ανανέωση καθώς έριξε τα μπάτζετ της από όταν έπαιζε στην Ευρωλίγκα. Και έχει νεανικό καλό ρόστερ αν και έφυγε ο Μπριθουέλα(Μπάρτσα). Κράτησε τον κορμό της, ίδιο επίπεδο με πέρσι και λίγο φαβορί εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα παλέψει η Μούρθια και σαν οικοδέσποινα και είναι χαμηλά το 1.50 της λίγο καλύτερης και πιο έμπειρης Μάλαγα.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Το Σούπερ Καπ στην Ισπανία διεξάγεται με το σύστημα του Φάιναλ Φορ στην Μούρθια. Οι νικητές των ημιτελικών στον μεγάλο τελικό για τον τίτλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr