Ποδόσφαιρο

Copa del Rey: Τελικός με φαβορί

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 09:30

Μπέτις και Βαλένθια διεκδικούν το ισπανικό Κύπελλο στο «Καρτούχα» της Σεβίλλης, με την Μπέτις να ξεκινά ως φαβορί.

Copa del Rey: Τελικός με φαβορί

ΜΠΕΤΙς-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Από το 2005 έχει να κατακτήσει το Κύπελλο η Μπέτις. Ότι ζει και αναπνέει γι’ αυτόν φάνηκε μεσοβδόμαδα στην εντός έδρας ήττα από την Έλτσε στο πρωτάθλημα όπου έχει τέσσερα NG και under 1.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Over 2.5 γκολ τα έξι από τα επτά ματς Κυπέλλου, GG τα τέσσερα από τα έξι τελευταία. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά το 2019 και η Μπέτις θέλει να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό τότε. Σταθερά εκτός Μοντόγια (αμ.), Καμαράσα (χαφ).
Η Βαλένθια κατέκτησε πρόσφατα τίτλο, το Κύπελλο το 2019, αλλά το χρειάζεται και τώρα μήπως ηρεμήσει… Οι «νυχτερίδες» προετοιμάζονται από καιρό για τον τελικό. Μάλιστα στο ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ μεσοβδόμαδα ο Χοσέ Μπορδαλάς προφύλαξε αρκετούς βασικούς (Ράζιτς, Γκιγιαμόν, Χιλ, Γκαγιά, Ντιακαμπί) και η ήττα ήταν μάλλον αναμενόμενη. Εξέτισε ο Φουλκιέρ (αμ.). Αποθεραπεύτηκαν Γκουέντες (επ.), Παουλίστα (αμ.). Σταθερά εκτός Λάτο (αμ.), Μάξι Γκόμες (επ.)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι τελικοί πάντα είναι απρόβλεπτοι, αλλά η Μπέτις είναι καλύτερη ομάδα και τη βλέπουμε να κερδίζει. Πιθανό και το GG.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr