Ποδόσφαιρο

Α’ Βελγίου: Combo bet στο 2.07!

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 01:06

Η Γάνδη υποδέχεται τη Μαλίν και οι αριθμοί και των δύο ομάδων «φωτογραφίζουν» υψηλό σκορ.

Α’ Βελγίου: Combo bet στο 2.07!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.58 4 4.35 2.4 1.44 1.54 2.17 1.48 2.3 1.16 1.18 2.05

ΓΑΝΔΗ – ΜΑΛΙΝ

Η Γάνδη ανέβασε την απόδοση της και πετυχαίνοντας τρία τέρματα σε ένα τέταρτο επικράτησε άνετα της Σαρλερουά. Απάντησε στην ήττα της πρεμιέρας των πλέι οφ από την Γκενκ και δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση, παρότι στερείται ουσιαστικού κινήτρου καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς κατέκτησε το κύπελλο. Εξέτισε ο αρχηγός Οφοέ, έχασαν το τελευταίο ματς οι βασικοι Ντεπουάτρ (ε), Χιουλσάγκερ (μ.), Ολσεν (α), αλλά και οι Τορουναρίγκα (α), Οπερί (α).

Η Μαλίν επέστρεψε δις στο Γκενκ, αλλά παρότι απάντησε σε 2-2 στο 84’, στο φινάλε δέχτηκε δύο ακομα γκολ από τους γηπεδούχους. Απέτυχε να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Σαρλερουά και παίζει πλέον τα ρέστα της στην Γάνδη. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Γκουέ, τιμωρημένος ο βασικός μπακ Μπάικερ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός βαν Χορενμπέικ, προβλήματα με τον νόμο αντιμετωπίζει ο χρήσιμος στόπερ φαν Ντρόνχελεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μονόπλευρο το κίνητρο και έτσι το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr