Ποδόσφαιρο

Α’ Ισπανίας: Η έξοδος της Σεβίλλης!

Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 02:55

Με 4 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 35η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεσπόζει το ντέρμπι της Μαδρίτης, αλλά και η κόντρα της Σεβίλλης εκτός με την Βιγιαρεάλ.

Α’ Ισπανίας: Η έξοδος της Σεβίλλης!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.82 3.2 4 1.88 1.72 1.31 2.87 1.67 1.94 1.2 1.22 1.85

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Η Χετάφε προέρχεται από ισοπαλία με την Μπέτις (0-0 εμτός). Σημαντικό το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν πίσω για δεύτερο σερί ματς. Όγδοο under 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Έκτο ΝG στα οχτώ τελευταία ματς. Με νίκη τώρα μπορεί να σφραγίσει την παραμονή. Εξέτισε ο πλάγιος μπακ Κουένκα. Τιμωρημένος ο στόπερ Μίτροβιτς. Παραμένει εκτός ο Μάτα (φορ), αλλά μάλλον θα είναι έτοιμος ο Σίλβα (αμ.).
Έχει πάρει τα πάνω της η Βαγιεκάνο και πήρε βαθμό και από τη Σοσιεδάδ (1-1). Έχει ουσιαστικά σωθεί η νεοφώτιστη ομάδα και περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση. Τέταρτο σερί under 1.5 γκολ, τα τρία ήταν και NG. Πέμπτο σερί under 2.5 γκολ, συνολικά ένατο στα δέκα τελευταία ματς. Εξέτισε ο Μπαλιού (αμ.), αμφίβολο αν θα επιστρέψει ο Σάβελιτς (αμ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποντάρουμε στη νίκη της Χετάφε. Πιθανό και το NG.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ
Με το κεφάλι ψηλά αποχώρησε από το Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ. Τώρα, χωρίς το μυαλό στην Ευρώπη, πρέπει να κλειδώσει την έβδομη θέση (Κόνφερενς Λιγκ) ή να παλέψει για την έκτη (Γιουρόπα Λιγκ). Προέρχεται από ήττα από την Αλαβές (2-1), αφού έδωσε προτεραιότητα στη ρεβάνς, η οποία της άφησε προβλήματα: εκτός Μορένο (φορ), και μάλλον Παρέχο, Πίνο (μέσοι), Τζανουμά (επ.). Πρόλαβαν Αλμπιόλ (αμ.), Κοσελίν (χαφ). Σταθερά εκτός ο Αλ. Μορένο (αμ.). Τρίτο GG στα 4 τελευταία ματς. Έξι under 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια.
Μία ακόμη απώλεια για τη Σεβίλλη, η οποία παραχώρησε ισοπαλία στην Κάντιθ (1-1 εντός). Πέμπτο GG στα επτά τελευταία παιχνίδια. Τρία over 4.5 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Εξέτισε ο επιθετικός Ράφα Μιρ. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Σούσο, Φερνάντο, ο φορ Μαρτιάλ και ο αμυντικός Ρέκικ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ αμφίρροπο ντέρμπι. Θα προτιμήσουμε το «διπλό» λόγω της κούρασης της Βιγιαρεάλ από τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Από βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται η Εσπανιόλ (4-0). Τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια, καθώς φαίνεται να έχει χαλαρώσει από τη στιγμή που απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει πάρει μόνο δύο βαθμούς εκτός έδρας στο β’ γύρο. Έκτο ΝG και έξι under 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς. Από τους τραυματίες επιστρέφει μόνο ο Πεντρόσα (αμ.). Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Όσκαρ Χιλ και ο μέσος Μπάρε.
Η Οσασούνα έφυγε με ένα βαθμό από το Έλτσε (1-1). Έγραψε ιστορία ο φορμαρισμένος Μπούντιμιρ, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Βάσκων που σκοράρει σε έξι σερί ματς. Πέντε over 2.5 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια, τα τέσσερα ήταν over 3.5 γκολ. Πέμπτο GG στα έξι τελευταία ματς. Ο αμυντικός Αρέσο είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βλέπουμε παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες (GG), με την Οσασούνα πιο κοντά στη νίκη.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΡΕΑΛ Μ.
Η ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-0) αφήνει ανοιχτή την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο μία νίκη στα 4 τελευταία ματς για την ομάδα του Σιμεόνε. Τέταρτο NG και under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Εξέτισε ο Σάβιτς (αμ.), αλλά είναι τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ερμόσο και Ρεινίλντο. Σταθερά εκτός Λεμάρ (μέσος), Ζοάο Φελίξ (επ.).
Με μία ακόμη επική ανατροπή, απέναντι στη Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ. Το τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο είναι καθαρά θέμα γοήτρου για τη Ρεάλ, αφού κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα την εβδομάδα με την «τεσσάρα» στην Εσπανιόλ (4-0). Όγδοο over 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Εξέτισαν οι αμυντικοί Μιλιτάο και Νάτσο. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Αλάμπα και οι επιθετικοί Αζάρ, Μπέιλ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βλέπουμε ισορροπημένο ντέρμπι με γκολ και από τις δύο ομάδες (GG). Αν ξεφύγει από την ισοπαλία, βλέπουμε τη Ρεάλ να κερδίζει, αν και αδιάφορη πλέον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr