Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Ξεφεύγει το σκορ!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 00:21

Γκολ και θέαμα «υπόσχονται» οι επαναληπτικές αναμετρήσεις των πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού και επιλέγουμε πονταρίσματα τερμάτων σε Αϊντχόφεν και Αλμέλο αντίστοιχα.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Ξεφεύγει το σκορ!

Επαναληπτικοί αγώνες πλέι οφ, δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα αγωνιστούν στο τρίτο και τελικό γύρο με έπαθλο μια θέση στην Α΄ Κατηγορία.

Πρώτος αγώνας: Ντεν Χάαγκ-ΦΚ Αϊντχόφεν 3-1

ΦΚ ΑΪΝΤXΟΦΕΝ-ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Η ΦΚ Αϊντχόφεν απείλησε πρώτη στην Χάγη αλλά εν τελει είχε δεχτεί δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο! Το γκολ του αρχισκόρερ Σλίχερς την διατήρησε στο κόλπο της πρόκρισης, φέτος παρουσιάστηκε άκρως αξιόπιστη άλλωστε στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Νέο πρόβλημα ο βασικός Βέρετ (μ. 17/0). Η Ντεν Χάαγκ παρουσιάστηκε πειθαρχημένη και ψυχωμένη στο πρώτο ματς και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης αν και το γκολ που δέχτηκε άλλαξε τις ισορροπίες για την ρεβάνς. Μετρά τρία στα τρία φέτος στα πέι οφ, «κουβαλά» το τίτλο του φαβορί ένεκα εμπειρίας και «βαριάς» φανέλας. Σταθερά εκτός οι Κοπμανς (τ. 23 συμ.), Κίσνα (ε. 21/4), Ελία (8/0), αμφίβολος ο Γιανμαατ (α. 9/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά γκολ και το αμφίτερμα πληρώνει στο οριακά αποδεκτό 1.70.

Πρώτος αγώνας: Εξέλσιορ-Χεράκλες 3-0
ΧΕΡΑΚΛΕΣ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Αποκαρδιωτική παρουσιάστηκε στο πρώτο ματς η Χεράκλες που δέχτηκε τρία γκολ και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο για την παραμονή στην κατηγορία. Η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον τεχνικό Βόρμουτ παραμονές των πλέι οφ δεν «βγήκε» και το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από τεταμένο στις τάξεις της. Αμφίβολος ο Κνούστερ (α. 31/0), σταθερά εκτός οι βασικοί Μπλάσβικ (τ. 22 συμ.), Αζαουι (ε. 12/3), Σιρχάους (ε. 18/4). Άστραψε και βρόντηξε στον πρώτο αγώνα η Εξέλσιορ που εκμεταλλεύτηκε τη νευρικότητα της Χεράκλες και πήρε σκορ. Οι Κράλινχερς δεν είχαν επικρατήσει σε κανονική διάρκεια ματς από τον Μάρτιο, αλλά μπορούν πλέον να ονειρεύονται την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία μετά από τρία χρόνια. Προέκυψαν προβλήματα πάντως καθώς αποχώρησαν λόγω τραυματισμού στο ματς της Τετάρτης οι πρώτοι σκόρερ Νταλινχά (ε. 37/32) και Αζαρκάν (ε. 31/10).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διάχυτη η νευρικότητα στο εσωτερικό των γηπεδούχων ενώ στην Εξέλσιορ προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, περιμένουμε το ματς να… ξεφεύγει και ποντάρουμε σε early goal στο 1.88 (γκολ πριν το 25΄).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr