Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Premier Σκωτίας: «Τελειώνει» την δουλειά η Σεντ Τζόνστον

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 10:43

Με… θέα μια θέση στα «μεγάλα» σαλόνια η Σεντ Τζονστον υποδέχεται την Ινβερνές και θα εμπιστευθούμε τους πιο έμπειρους γηπεδούχους.

Πλέι οφ Premier Σκωτίας: «Τελειώνει» την δουλειά η Σεντ Τζόνστον


Ρεβάνς για τον τελικό των πλέι οφ ανόδου-παραμονής στην Πρέμιερσιπ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Α΄Αγώνας: Ινβερνές – Σεντ Τζόνστον 2-2

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Σεντ Τζόνστον στο πρώτο ματς. Αν και προηγήθηκε 2-0 στο εξαιρετικό πρώτο ημίωρο, στην επανάληψη έπαιξε με τον… χρόνο και το πλήρωσε. Δέχτηκε γκολ στο 73’ και λίγο αργότερα (80’), οι γηπεδούχοι απάντησαν σε 2-2 αλλάζοντας τις ισορροπίες για την ρεβάνς. Διάχυτη πάντως η πίστη για τη νίκη όπως υποστηρίζει ο τεχνικός Ντέιβιντσον που δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, με γνωστές τις απουσίες των Κέιν (ε, 3 γκολ), Μπράισον, Γούδερσπον (μέσοι). Έδειξε αντοχές η Ινβερνές που παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0, απάντησε και παρέμεινε στο κόλπο της ανόδου. Ενισχυμένη μάλιστα στην ρεβανς καθώς εξέτισαν οι βασικοι Ντάφι και Ντιβάιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο. Τον πρώτο λόγο η πιο έμπειρη Σεντ Τζόνστον στο «φτηνό» 1.85, έχει τύχη το αμφίτερμα που προσφέρεται στο «ελκυστικό» 2.10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr