Ποδόσφαιρο

Η στοιχηματική τριάδα της ημέρας

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 10:35

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας. Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς έλαβαν τέλος και έτσι το κουπόνι μας μίκρυνε απότομα. Όμως ακόμα σε μία τέτοια μέρα tostoixima.gr είναι εκεί για να σας δώσει μια δυνατή τριάδα για το απόγευμα σας.

Η στοιχηματική τριάδα της ημέρας

Του Άγγελου Γεώργα

Με Σκανδιναβία θα ασχοληθούμε σήμερα αφού πλέον δράση υπάρχει κυρίως σε Νορβηγία και Σουηδία. Θα ξεκινήσουμε με χρονολογική σειρά τα παιχνίδια μας που θα αποτελέσουν και την σημερινή μας τριάδα.

(19:00) Μπραν - Μιοντάλεν

Ντέρμπι κορυφής το αναφερόμενο ματς με τις δύο ομάδες που οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία της Obos-Ligaen. H Μπραν είναι φυσικά το φαβορί στην αναμέτρηση αλλά και για την άνοδο. Έχει ένα ματς λιγότερο από την αντίπαλό της και υπολείπεται ενός βαθμού. Επιθετικές ομάδες και οι δύο θα έχουμε πιστεύω ένα ανοικτό παιχνίδι. Ο άσσος στο 1.35 δεν νομίζω πως αξίζει πονταρίσματος, οπότε στο αμφίτερμα είναι μία επιλογή σε συνδυασμό με το over.

(20:00) Έρεμπρο Συριάνσκα - Γκέφλε

Μεταπηδάμε στη Σουηδία τώρα , στην 1η κατηγορία του Βορρά. και η Γκέφλε δοκιμάζεται μέσα στην έδρα της Έρεμπρο. Με νίκη θα περάσει στη δεύτερη θέση. Η Γκέφλε είναι μια ομάδα που προσέχει και την άμυνά της , εξάλλου φαίνεται και από τα γκολ που έχει δεχτεί που είναι μόλις 8. Από την άλλη η Έρεμπρο μπορεί να σκοράρει αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Η γηπεδούχος έχει εξάλλου 4/5 goal/goal μέσα στην έδρα της. Στα τελευταία 4 παιχνίδια τους, τα 3 έχουν λήξει με γκολ εκατέρωθεν. Οπότε είναι μια καλή προσέγγιση για το σημερινό παιχνίδι.

(20:00) Τάμπι ΦΚ - Βάσαλουντ

Η Βάσαλουντ είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και το δείχνει και η μία ήττα που έχει σε 9 αγώνες. Θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί, και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να το πράξει. Η Τάμπι είναι 13η στη βαθμολογία και κινείται στα χαμηλά στρώματα ακόμα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει μόλις μία ισοπαλία και όλα τα άλλα ήττες. Δύσκολα πιστεύω θα πάρει κάτι από το σημερινό ματς, αφού και η Βάσαλουντ δείχνει πως έχει βρει τον τρόπο μέσα στην έδρα της Τάμπι για να αποδράσει με το διπλό.

Trixie* (απόδοσης 15.66) - (απόδοση απλής τριάδας 5.83)

(19:00) Μπραν - Μιοντάλεν: Goal/goal & over 2,5 (2.18)

(20:00) Έρεμπρο Συριάνσκα - Γκέφλε: Goal/goal (1.53)

(20:00) Τάμπι ΦΚ - Βάσαλουντ: 2 (1.75)

*Το trixie είναι έτοιμο σύστημα το οποίο ουσιαστικά σου δίνει την δυνατότητα να χάσεις ένα παιχνίδι, δηλαδή σύστημα 2-3. Μόνο που σου έχει έτοιμο τον πολλαπλασιαστή και κοστίζει επί 4 το ποντάρισμά σου. Είναι ιδανικό γιατί σου διασφαλίζει την τριάδα και σου δίνει άμεσο και ισορροπημένο cash out. Θα μιλήσουμε και σε ειδικό άρθρο για τα συστήματα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr