Ποδόσφαιρο

Nations League: Έχει τον τρόπο η Πορτογαλία

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 00:17

Η Πορτογαλία υποδέχεται την Τσεχία στο 100ο ματς με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο και ο άσος έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

 Nations League: Έχει τον τρόπο η Πορτογαλία

21:45, Novasports 3 HD
Sold out

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία σκόρπισε 4-0 την Ελβετία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε κέφια (2 γκολ, έφτασε τα 117), ενώ στην πρεμιέρα πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ισπανία. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις και σε αυτή την διοργάνωση, δείχνει τα… δόντια της σε κάθε απαιτητικό τεστ. Εκανε τα εύκολα δύσκολα βέβαια στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς η ήττα από την Σερβία την… έστειλε στα πλέι οφ, εκεί όμως δεν λάθεψε απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (2-0) και συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα κορυφαία ραντεβού από το 1996.Οκτώ χρόνια έκλεισε στον πάγκο ο Φερνάντο Σάντος, που θα γιορτάσει το 100ο ματς στον πάγκο. «Είναι αναγκαίο να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Διαθέτουμε άλλωστε την ποιότητα για να επιλέξουμε διαφορετικές συνθέσεις, με την ίδια πάντα προσέγγιση» τόνισε ο πολύπειρος τεχνικος που αναφέρθηκε βέβαια και στην γενικότερη θητεία του στην εθνική.
Πανέτοιμη!
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Σάντος που προανήγγειλε βέβαια αλλαγές ένεκα του απαιτητικού προγράμματος των τελευταίων ημερών.

Πιθανή σύνθεση:
Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Νταλότ, Ντουάετε, Πέπε, Νούνο Μέντες, Παλίνια, Γουίλιαμ, Μπερνάντο Σίλβα, Νούνιεζ, Λεάο, Ρονάλντο

Τσεχία

Η Τσεχία έφτασε κοντά στην πρώτη νίκη επί της Ισπανίας στα χρονικά αλλά ισοφαρίστηκε στην εκπνοή (2-2). Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όπως και στην πρεμιέρα όπου υπέταξε την Ελβετία και με τέσσερις βαθμούς αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια. Εφτασε κοντά στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν η καλύτερη 3η των εννιά ομίλων όμως στον ημιτελικό των πλέι οφ αποκλείστηκε στην Σουηδία (1-0 παράταση). Πήγε καλά στο προηγούμενο Nations League, πρωτιά στον όμιλο με Σκωτία, Ισραήλ, Σλοβακία) και ανέβηκε στην Α’ κατηγορία. «Για εμάς τους προπονητές τα ματς είναι… παιδαγωγικά ενώ δίνουν έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε με μεγάλες ομάδες δείξαμε και κόντρα στην Ισπανία πως μπορούμε να επιτεθούμε» τόνισε ο τεχνικός Γιαροσλαβ Σίλαβι.
Με… συνταγή Ισπανίας
Ο μπακ Ζέλενι τραυματίστηκε κόντρα στην Ισπανία και δύσκολα θα προλάβει, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο επίσης μπακ Γιάνκτο. Με τρεις στόπερ και πάλι, ανάμεσα τους και ο Μπράμπετς του Αρη.

Πιθανή σύνθεση:
Τσεχία: Βατσλικ, Ζίμα, Μπράμπετς, Ματέου, Κουφάλ, Σαντιλεκ, Σούτσεκ, Χάβελ, Τσέρνι, Κούχτα, Λινγκρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 5 11 2.22 1.51 1.5 2.25 1.85 1.75 1.02 1.13 3.5
Πορτογαλία - Τσεχία / Εκτίμηση

Λογικό φαβορί η πειθαρχημένη Πορτογαλία αν και η καλοδουλεμένη Τσεχία μπορεί να της βάλει… δύσκολα. Αδιάφορος ο άσος, θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 στο πιο ανταγωνιστικό 2.15.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr