Ποδόσφαιρο

Nations League: Nορβηγία - Σλοβενία παιχνίδι για γκολ!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 11:02

Πλούσιο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο Νορβηγία-Σλοβενία  για την 3η αγωνιστική στη Λιγκ Β και το 4ο γκρουπ.

Nations League: Nορβηγία - Σλοβενία παιχνίδι για γκολ!
Νορβηγία

Η Νορβηγία έχει ξεκινήσει δυναμικά στον όμιλο με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, και έχει θέσει γερές βάσεις για την πρωτιά.

Και οι δύο νίκες ήρθαν εκτός έδρας κάτι που δείχνει το μέταλλο αυτής της ομάδας και την δυναμική που έβγαλε σε έδρες όπως της Σουηδίας και της Σερβίας. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, έχει πιο εύκολο παιχνίδι απόψε και είναι το πρώτο εντός έδρας.

Έχει φτιάξει μια πολύ καλή άμυνα ο Σολμπάκεν, και με τον Χάαλαντ στην κορυφή κάνει πράγματα και θαύματα. Πολύ καλή ομάδα η Νορβηγία και ποιοτική σχετικά σε όλες τις γραμμές.

Δεν νομίζω να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα και στην νοοτροπία της ομάδας που θα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Σλοβενία

Αντίθετος βίος για την Σλοβενία, η οποία έχει βρεθεί σε έναν άκρως ανταγωνιστικό όμιλο και τα έχει βρει σκούρα. Είναι τελευταία στον όμιλο με δύο ήττες και δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει αντίδραση.

Το σκορ στην Σερβία την αδικεί λιγάκι μπορούμε να πούμε αφού αρχικά ισοφάρισε δέχθηκε το δεύτερο γκολ στη συνέχεια.

Όπως ήταν λογικό ανέβηκε να πιέσει και να προσπαθήσει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και εκεί το πλήρωσε, αφού άφησε με κενά πίσω και με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο το σκορ εκτοξεύτηκε στο 4-1.

Σήμερα εκτός από απουσίες ποδοσφαιριστών, θα έχει και την απουσία του τεχνικού της αφού ο ίδιος φαίνεται πως είχε συμπτώματα κορονοϊού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 4.35 8 1.84 1.75 1.28 3 2.12 1.57 1.03 1.13 2.85
Νορβηγία - Σλοβενία / Εκτίμηση

Καλύτερη ομάδα η Νορβηγία και σίγουρα πιο φουριόζα. Θα θελήσει να πετύχει το 3/3 και να καπαρώσει κάπως την πρώτη θέση από τον πρώτο γύρο κιόλας. Μπορεί να το πετύχει την νίκη, αλλά στο 1,39 δεν θεωρώ πως αξίζει. Για αυτό θα πάμε με τα δικά της γκολ.

(21:45) Noρβηγία - Σλοβενία: Γκολ Νορβηγίας over 1,5 (1.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr