Ποδόσφαιρο

Championship: Πρεμιέρα με ερωτηματικά!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 10:52

Η Χάντερσφιλντ κοντράρεται με τη Μπέρνλι σε μια αμφίρροπη πρεμιέρα και οι σημαντικές αλλαγές και στις δύο ομάδες, μας… στρέφουν σε ποντάρισμα τερμάτων.

Championship: Πρεμιέρα με ερωτηματικά!

22:00, Cosmote Sport 2

Χάντερσφιλντ

Η Χάντερσφιλντ παρουσιάστηκε κυνική και αποτελεσματική, μπορεί να μην αρκούσε αυτό για μία θέση στην πρώτη δυάδα, ωστόσο μπήκε άνετα στα πλέι οφ (3η). Σ' αυτά έφτασε έως τον τελικό, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ της στέρησε την άνοδο. Λογική η απογοήτευση, έδωσε τη θέση της στην ανησυχία, καθώς μόλις πριν από τρεις εβδομάδες αποχώρησε ο τεχνικός Κάρλος Κορμπεράν (δεν συμφώνησε με το πλάνο της διοίκησης). Ο άπειρος Ντάνι Σκόφιλντ στο πόστο του, αμφίβολη η ενίσχυση, δύσκολα να επαναλάβει την περυσινή τρελή πορεία.

Αγωνία για Πίρσον

Ο ηγετικός αμυντικός Πίρσον χτύπησε στο τελευταίο ματς προετοιμασίας και δεν αναμένεται να προλάβει την πρεμιέρα, αν και από το ιατρικό τιμ προκύπτει ότι υπάρχουν πιθανότητες.

Μπέρνλι

Η Μπέρνλι άντεξε μία γεμάτη εξαετία στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο την περασμένη σεζόν δεν είχε καλή πορεία, σκόραρε με μεγάλη δυσκολία και παρά το ότι πάλεψε στο 100%, με 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα ματς, έμεινε ένα τρίποντο πίσω από τη Λιντς (18η). Τον Μάρτιο είχε απολυθεί ο εμβληματικός τεχνικός Σον Ντάιτς, πήγε με υπηρεσιακό και φέτος έδωσε τα... κλειδιά στον Βέλγο Βενσάν Κομπανί (αποτυχημένη διετία στην Άντερλεχτ). Έχει σημαντική «αιμορραγία» βασικών και τα πλέι οφ είναι μάλλον το μάξιμουμ που μπορεί.

Με νέο… λουκ

Προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ και δείχνει πως χρειάζεται χρόνο καθώς δεν έπεισε στα περισσότερα φιλικά. Χάνει την πρεμιέρα ο βασικός εξτρέμ Κορνέ (πρώτος σκόρερ πέρυσι), σταθερά εκτός ο φορ Βίντρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.82 2.9 2.42 1.62 2.02 1.2 3.65 1.8 1.8 1.48 1.28 1.35
Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης καθώς και οι δυο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγή τεχνικού αλλά και σε σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Δεν… βγαίνει άκρη, περιμένουμε μάχη υπομονής και ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr