Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Για.. αναψυχή στην Λιθουανία η Μπόντο Γκλιμτ

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 12:19

Το 5-0 του πρώτου ματς άφησε χωρίς ελπίδες την Ζαλγκίρις Βίλνιους που θέλει μία αξιοπρεπή εμφάνιση στη ρεβάνς.

Προκριματικά Champions League: Για.. αναψυχή στην Λιθουανία η Μπόντο Γκλιμτ

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου.
Δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ
Α΄ Αγώνας: Μπόντο Γκλιμτ-Ζαλγκίρις 5-0

Ο νικητής με Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).

Ζαλγκίρις Βίλνιους

Η Ζάλγκιρις άγγιξε το γκολ στην πρώτη του ματς στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ, δεν το πέτυχε και στη συνέχεια την πήρε η... κατηφόρα, με συνέπεια να υποστεί τη συντριβή. Ο αποκλεισμός είναι έως και δεδομένος, ωστόσο θα παίξει δεδομένα σε ευρωπαϊκό όμιλο, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Χωρίς Βέρμπισκας

Το Σάββατο επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μπάνγκα (με 10 από το 17'!) και βρίσκεται στην κορυφή με τη Χέγκελμαν, έχοντας τέσσερα ματς λιγότερα (φουλ για τίτλο). Ο Βέρμπισκας (μ. 16/2) υποφέρει από τραυματισμό και δεν είναι διαθέσιμος

Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ κινδύνευσε από τη Ζάλγκιρις στην πρώτη φάση του ματς και από τη στιγμή που δεν δέχθηκε γκολ, ακολούθησε περίπατος. Το τελικό 5-0 τη στέλνει επί της ουσίας στα πλέι οφ και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα και ενώ πέρσι έφτασε στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Κατά ριπάς

Η ομάδα του Κιέτιλ Κνούτσεν κυνηγάει τους πρωτοπόρους στη Νορβηγία, ωστόσο έχει πάρει φόρα, όπως μαρτυρά και το 7-0 επί της Οντ το Σάββατο (πέμπτη διαδοχική νίκη σε επίσημο ματς). Δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Σολμπάκεν (ε. 8/1), ενώ στο πρώτο ματς με τη Ζάλγκιρις χτύπησε ο Μόε (α. 2/0, 11/1) και αναμένεται να λείψει.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3.5 1.95 2.12 1.57 1.42 2.45 2.22 1.67 1.22 1.28
Ζαλγκίρις Βίλνιους - Μπόντο Γκλιμτ / Εκτίμηση

Εχει πάρει φόρα για τα καλά η πρωταθλήτρια Νορβηγίας, φυσικά έχει ήδη κλειδώσει την πρόκριση. Να αποχαιρετίσουν την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι θέλουν οι Λιθουανοί, καλή περίπτωση το over (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr