Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα-Ερυθρός Αστέρας, ποντάρισμα… υπομονής!

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 10:51

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα δοκιμάσουμε την τύχη μας σε επιλογή του πρώτου 45λεπτου.

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα-Ερυθρός Αστέρας, ποντάρισμα… υπομονής!

Πρώτος αγώνας πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Οποια ομάδα προκριθεί συνεχίζει στους ομίλους Champions League και όποια αποκλειστεί στους ομίλους του Europa League.
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα παρουσιάστηκε νωθρή και άστοχη στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, δέχθηκε το 2-0 πριν από το ημίωρο, ωστόσο δεν επέτρεψε κάτι περισσότερο στον αντίπαλο και πέρασε έπειτα από το... πολυτελές 4-0 στην έδρα της. Νωρίτερα είχε θριαμβεύσει εις βάρος του Ολυμπιακού, αποδεικνύει ότι όταν βρίσκει χώρο είναι... θανατηφόρα. Ψάχνει την τρίτη παρουσία της σε γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο. Γκρινιάζει μάλιστα για την μη αναβολή της αναμέτρησης με τη Μπνέι Σακνίν, ούσα η μόνη ομάδα των πλέι οφ που θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα… γνωστά
Ο σημαντικός Τζάμπερ (μ. 22/3) υποφέρει εδώ και εβδομάδες από τραυματισμό και έμεινε εκτός, ενώ δεν προλαβαίνει ο αναπληρωματικός ακραίος αμυντικός Μέιρ.

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση εις βάρος της Πιούνικ και με συνολικό σκορ 7-0 σε δύο ματς, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλό του. Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς διαθέτει αξιοθαύμαστη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, δημιουργεί με ευκολία και άπαντες κάνουν λόγο μόνο για Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα Σερβίας είναι εντυπωσιακή, διέλυσε 4-0 τη Βόζντοβατς στο τελευταίο και έχει ασύλληπτο απολογισμό 5-0-0, με 21-1 συντελεστή τερμάτων.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ
Προέκυψαν προβλήματα καθώς τέθηκε εκτός ο βασικός φορ και πρώτος σκόρερ Παφκοφ, εκτός και ο χρησιμος εξτρεμ Μουσταφά. Αποθεραπεύτηκε ο Ιβανιτς (μ. 1/0, 5/2), εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν πέντε παίκτες που εδώ και καιρό γνωρίζουν ότι δεν έχουν μέλλον στο Βελιγράδι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 3.2 2.95 1.78 1.82 1.27 3.1 1.65 1.98 1.34 1.25 1.55
Μακάμπι Χάιφα - Ερυθρός Αστέρας / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες. Δεν… βγαίνει άκρη, περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς με λίγα ρίσκα και από τις δύο ομάδες και θα προτιμήσουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr