Ποδόσφαιρο

Champions League: Κλαμπ Μπριζ - Μπάγερ Λεβερκούζεν, σε κακό φεγγάρι οι "Εργάτες" !

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:54

Η Μπριζ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν, σε ένα παιχνίδι που ίσως δώσει προβάδισμα για την τρίτη θέση του ομίλου. 

Champions League: Κλαμπ Μπριζ - Μπάγερ Λεβερκούζεν, σε κακό φεγγάρι οι
Κλαμπ Μπριζ

H Mπριζ κατάφερε και κατέκτησε τον 3ο διαδοχικό τίτλο της στο Βέλγιο, και έτσι πήρε μια θέση στους ομίλους του Champions League. Βέβαια άλλαξε προπονητή, ανέλαβε ο 43χρονος Καρλ Χέφκενς, ενώ έγιναν και πολλές διαφοροποιήσεις και στο ρόστερ. Στο πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, έχει βρει τα πατήματά της και μετράει 4 σερί νίκες μέχρι στιγμής. Τελευταία αυτή που πέτυχε επί της Σερκλ Μπριζ στο κοινό τους γήπεδο με σκορ 4-0. Είναι το αουτσάιντερ του ομίλου και σήμερα θέλει να αποδείξει πως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Αγωνιστικά νέα

Ο αμυντικός Κλίντον Μάτα χτύπησε την Παρασκευή και μένει εκτός. Εκτός είναι και ο αρχηγός της ομάδας Βόρμερ. Ο Νόα Λανγκ, καθώς και οι Ριτς και Μπιουχάναν, που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος αναμένουν την επιστροφή τους. Επιστρέφουν όμως οι εναλλακτικοί Μπαμπά και Μπαλάντα.

Πιθανή ενδεκάδα

S. Mignolet, E. Sobol, B. Mechele, B. Meijer, D. Odoi, H. Vanaken, C. Nielsen, A. Olsen, Ferran Jutglà, R. Yaremchuk.

Λεβερκούζεν

Τερμάτισε 3η πέρσι στην Bundesliga και πήρε το απευθείας εισιτήριο για τη διοργάνωση, γεγονός που είχε να συμβεί δύο χρόνια. Συνήθως ταλανιζόταν στο Europa League, δίχως όμως να κάνει τη διαφορά όπως η Άιντραχτ τη περασμένη χρονιά. Έχει ξεκινήσει νωθρά τη χρονιά, και άμα παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο απόψε θα μπει από νωρίς σε μπελάδες. Επιθετικά έχει λύσεις και διαθέτει ποιότητα. Εκεί που παρουσιάζει πρόβλημα κυρίως είναι η αμυντική της συμπεριφορά. Θέλει πολύ δουλειά και διάθεση για να επαναλάβει το περσινό πρόσωπο. Ο προπονητής της ομάδας Τζεράρδο Σεοάνε, είναι υπό πίεση και πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας του, και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν αυτό με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, όπου και υπέστη την ήττα εντός έδρας με σκορ 2-3. Αποκλείστηκε και από το κύπελλο πολύ νωρίς, άρα έχει πολλά πράγματα να μαζέψει.

Αγωνιστικά νέα

Κλασικές οι άλλες απουσίες των σημαντικών Βιρτς, Αντλί, Μπελαραμπί και του νούμερο 2 γκολκίπερ, Λούνεφ.

Πιθανή ενδεκάδα

Hrádecký, Frimpong, Kossounou, Tah, Hincapié, Palacios, Andrich, M. Diaby, S. Azmoun, C. Hudson-Odoi, P. Schick.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.25 3.85 2.02 2.52 1.5 1.58 2.32 1.45 2.52 1.77 1.25 1.34
Κλαμπ Μπριζ - Λεβερκούζεν / Εκτίμηση

Θα πρέπει να υπήρχε καλύτερη μοιρασιά στις αποδόσεις, αφού πέρα του ονόματος της Λεβερκούζεν, δεν δικαιολογεί αλλιώς την απόδοση του διπλού. Θα δώσω ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους με κάλυψη, μιας και το goal/goal που μου αρέσει κυμαίνεται αρκετά χαμηλά.

1Χ & over 1,5 στο 2.18.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr