Ποδόσφαιρο

Europa League: ΑΕΚ Λάρνακας - Ρεν, μπορούν να κάνουν τη ζημιά οι Κύπριοι!

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:26

Η ΑΕΚ Λάρνακας επιστρέφει σε ευρωπαϊκή βραδιά και υποδέχεται την γαλλική Ρεν. 

Europa League: ΑΕΚ Λάρνακας - Ρεν, μπορούν να κάνουν τη ζημιά οι Κύπριοι!
ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας επέστρεψε στους ομίλους του UEL μετά τη σεζόν 2018/19 αποκλείοντας με δύο νίκες την Ντνίπρο στα προκριματικά. Προηγουμένως βέβαια είχε αποκλείσει και τη Παρτιζάν, ενώ στον δρόμο προς το Champions League στάθηκε άτυχη αφού βρήκε απέναντί της τη Μίντιλαντ. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, αφού μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία. Φάνηκε πως έχει στο μυαλό της την Ευρώπη, και κατά κάποιον τρόπο αποσυντονίστηκε.

Αγωνιστικά νέα

Πλήγμα με Μπρούνο Γκάμα, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και μένει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα. Εξέτισε και επιστρέφει ο πολύτιμος Τόμοβιτς. Δεν υπολογίζεται για τα ευρωπαϊκά το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Ερνέστ Ασάντε , ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Κάσας και Ρομό. Μόνιμος απών ο Παρασκευάς.

Πιθανή ενδεκάδα

Pirić, Ángel García, H. Miličević, N. Tomović, R. Rosales, Á. Gyurcsó, Luís Gustavo, Oier, I. Faraj, O. Altman, V. Olatunji.

Ρεν

Προκρίθηκε χωρίς προκριματικά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ χάρη στην 4η θέση που κατέκτησε στο περσινό γαλλικό πρωτάθλημα. Η Ρεν είχε θετική πορεία πέρυσι στην Ευρώπη, ξεπέρασε αήττητη την φάση των ομίλων αλλά στους «16» δεν τα κατάφερε κόντρα στην Λέστερ. Στο Σαμπιονά δεν έχει ξεκινήσει καλά αφού μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 6 αγωνιστικές. Ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά της και αυτό μπορεί να της κοστίσει στη παρούσα φάση και ευρωπαϊκά. Προέρχεται από το 1-1 με την Τρουά με την εικόνα της ομάδας να προκαλεί την οργή του προπονητή, Μπρούνο Ζενεσιό.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο βασικός Ντοκού και ο Γκουιρί. Παραμένει εκτός ο βασικός Καλιμουεντό. Εκτός αποστολής θα είναι και οι Ντουέ και Ουγκουτσούκβου.

Πιθανή ενδεκάδα

S. Mandanda, H. Traoré, J. Rodon, A. Theate, A. Truffert, L. Majer, B. Santamaría. F. Tait, K. Sulemana, M. Terrier, B. Bourigeaud.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.9 1.65 1.85 1.91 1.32 3.3 1.88 1.82 2.22 1.24 1.18
ΑΕΚ Λάρνακας - Ρεν / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι με δύο ομάδες που μοιάζουν οι φιλοσοφίες τους. Βέβαια η Ρεν διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, εξού και οι αποδόσεις, αλλά δεν τρομάζει αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι. Θα προτιμήσω το goal/goal στο 1.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr