Ποδόσφαιρο

Champions League: Λίβερπουλ-Ρέιντζερς, «απάντηση» στο 2.35!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 11:15

Οι reds καλούνται να αντιδράσουν, οι Τζερς δεν πείθουν και συνδυάζουμε τον ασο με ποντάρισμα τερμάτων.

Champions League: Λίβερπουλ-Ρέιντζερς, «απάντηση» στο 2.35!

22:00, Cosmote Sport 2 HD

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ σκόρπισε απογοήτευση με την εικόνα της στην έδρα της Νάπολι για την πρεμιέρα των ομίλων, ωστόσο με τον Άγιαξ ήταν σαφώς πιο πειστική και έστω και δύσκολα με γκολ στο 89’ κατέκτησε το πρώτο τρίποντο. Σημαντικότατη εξέλιξη, δεδομένου ότι μπήκε και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης, στοχεύοντας πλέον σε δύο νίκες με τη Ρέιντζερς. Το Σάββατο έκανε την ανατροπή με την Μπράιτον (3-2 από 0-2), πλην όμως έμεινε στο 3-3 για την Πρέμιερ Λιγκ όπου είναι στο -11 από την κορυφή και ακολουθεί μάλιστα το ντέρμπι με την Αρσεναλ. Έχει 3-2-1 εντός με ομάδες από τη Σκωτία, αλλά δεν νίκησε στα τελευταία τρία!

Με νέο λουκ
Σταθερά εκτός δράσης ο συνήθως βασικός μέσος Κεϊτά, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός μπακ Ρόμπερτσον. Προπονείται και ενδέχεται να παίξει ο χρήσιμος κεντρικός αμυντικός Κονατέ.

Πιθανή σύνθεση: Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Έλιοτ, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ντίας, Φιρμίνο

Rangers


Η Ρέιντζερς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Άγιαξ στην πρεμιέρα, το ίδιο ισχύει και για το 2ο ημίχρονο του εντός έδρας ματς με τη Νάπολι. Δεύτερη ήττα σε δύο αναμετρήσεις, δέχθηκε επτά γκολ σε 180 αγωνιστικά λεπτά, δεν έχει σκοράρει και λογικά η τελευταία θέση την περιμένει, αν και ουδείς τα παρατάει. Ουδέν πρόβλημα το Σάββατο, νίκησε 4-0 στην έδρα της Χαρτς για την Πρέμιερ Σκωτίας, παραμένει 2η.Επί αγγλικού εδάφους έχει 1-2-2 σε πέντε ματς, με τη νίκη να έρχεται τη σεζόν 1992-93 επί της Λιντς (Τσάμπιονς Λιγκ).

Συν και πλην
Αποβλήθηκε με τη Νάπολι και είναι τιμωρημένος ο χρήσιμος κεντρικός αμυντικός Σαντς, επιστρέφει αντιθέτως ο μέσος Καμαρά. Σταθερά εκτός ο φορ Ρουφ, ο κεντρικός αμυντικός Ελάντερ και ο μπακ Σούταρ, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει και ο χρήσιμος φορ Λόρενς.

Πιθανή σύνθεση: ΜακΓκρέγκορ – Τάβερνιρ, Γκόλντσον, Μπ. Ντέιβις, Μπάρισιτς – Τζακ, Λούντστραμ, Καμαρά – Τίλμαν, Τσόλακ, Κεντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.14 7.9 17 3.8 1.25 2.12 1.7 1.9 1.8 1.02 1.07 6.15
Λίβερπουλ - Rangers / Εκτίμηση

Σε κακό φεγγάρι η Λίβερπουλ που ψάχνει – απεγνωσμένα – απαντήσεις. Η Ρέιντζερς παλεύει όλα τα ματς αλλά δεν διαθέτει την ποιότητα να αναστατώσει τα φαβορί του ομίλου. Συνδυάζουμε τον άσο με under 3,5 (2.35).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr