Ποδόσφαιρο

Champions League: Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ, με φόρα οι Πορτογάλοι!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 12:08

Τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο ψάχνουν οι Γάλλοι την ώρα που η εντυπωσιακή Σπόρτινγκ έχει πάρει κεφάλι.

Champions League: Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ, με φόρα οι Πορτογάλοι!

19:45, Novasports3 HD

4ος όμιλος

Κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Μαρσέιγ

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ απέτυχε να σκοράρει και κατά τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, υπέστη επώδυνη εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ και είναι ουραγός στον όμιλό της, δίχως βαθμό. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν προκύπτουν ισοπαλίες μέχρι στιγμής, η πρώτη δυάδα απομακρύνεται, θα κρίνουν πολλά τα ματς με τη Σπόρτινγκ. Είχε 5-3-0 εντός στην Ευρώπη πριν χάσει από την Άιντραχτ, ενώ όταν υποδέχεται ομάδες από την Πορτογαλία έχει 4-1-3. Άνετη την Παρασκευή, πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ανζέ και καταδιώκει την πρωτοπόρο Παρί.

Τίποτα το ιδιαίτερο

Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα που να επηρεάζουν τα πλάνα του προπονητικού τιμ. Ο συνήθως βασικός αμυντικός Ταβάρες ήταν τιμωρημένος για το πρωτάθλημα, τώρα αναμένεται βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα: Λόπεζ – Ζιγκό, Μπεμπά, Μπαλέρντι – Κλος, Ρονζιέ, Γκεντουζί, Νούνο Ταβάρες – Χαρίτ, Αλέξις Σάντσες, Ζέρσον

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Σπόρτινγκ είχε στόχο τη 2η θέση με το άκουσμα του ομίλου, αλλά προελαύνει μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το «διπλό» στη Φρανκφούρτη λύγισε και την Τότεναμ με δύο γκολ στο φινάλε. Πρώτη και καλύτερη στο γκρουπ, με «δύο στα δύο», ενώ το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι διατηρεί την εστία της ανέπαφη. Ανοίγει η όρεξη. Μετράει 7-5-6 με ομάδες από τη Γαλλία, αλλά έχει μόλις 2-3-4 εκτός έδρας με τις συγκεκριμένες. Την Παρασκευή νίκησε 3-1 εντός τη Ζιλ Βισέντε για την Α’ Πορτογαλίας, παραμένει χαμηλά.

Πέντε προβλήματα

Οι βασικότατοι αμυντικοί Κοάτες, Πέντρο Πόρο, ο χρήσιμος αμυντικός Λουίς Κάρλος, ο εφεδρικός επιθετικός Καμπράλ και ο εφεδρικός μέσος Μπραγκάνσα δεν κατάφεραν να προπονηθούν και απουσιάζουν.

Πιθανή ενδεκάδα: Αντάν – Ρέις, Μαρτίνεθ, Ινάσιο – Εσγκάιο, Μορίτα, Ουγκάρτε, Σάντος – Τρινκάο, Πότε, Εντουαρντς (Παουλίνιο)

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.3 3 1.84 1.92 1.3 3.4 1.72 2 1.38 1.32 1.6
Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας / Εκτίμηση

Δύσκολα τα πράγματα για την χωρίς βαθμό Μαρσέιγ, την ώρα που η Σπόρτινγκ εντυπωσιάζει έχοντας πάρει κεφάλι στο γκρουπ. Βεβαίως η έδρα παίζει τον ρόλο της, θεωρούμε πολύ πιθανό να μην υπάρξει νικητής (3,40).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr