Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Φαβορί με γκολ!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 12:04

Οι “μεγάλοι” έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις και συνδυάζουμε τις νίκες τους με πονταρίσματα τερμάτων.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Φαβορί με γκολ!

Προγνωστικά, ανάλυσεις, livescores και εκτίμησεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Πορτογαλίας.

Μονοί αγώνες για την φάση των “16”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Στον προηγούμενο γύρο δεινοπάθησε η Μπράγκα, αλλά πήρε την πρόκριση απέναντι στη Μορεϊρένσε. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά τη μουντιαλική διακοπή και απειλεί την πρωτοπόρο Μπενφίκα στο πρωτάθλημα καθώς μετά την «τριάρα» στην Μπενφίκα έριξε «τεσσάρα» στη Σάντα Κλάρα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Η Γκιμαράες χρειάστηκε την παράταση για να περάσει τη Βιζέλα στον προηγούμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να είναι εκτός της ευρωπαϊκής πεντάδας, προέρχεται από ισοπαλία στο σπίτι της με τη Ρίο Άβε, έχει επιστρέψει χωρίς νίκη και γκολ μετά τη μουντιαλική διακοπή και δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία ματς, μαζί με το Λιγκ Καπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Αναμενόμενο το 1.45 στον άσο και θα το επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο (2.15).

ΠΟΡΤΟ - ΑΡΟΥΚΑ

Ως ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά φτάνει στο ματς Κυπέλλου η Πόρτο, αλλά και με πεσμένη ψυχολογία. Γκέλαρε στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με την πρωτάρα στην πρώτη κατηγορία Κάζα Πία και υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Δύσκολο έργο έχει η Αρούκα στη φάση των «16» και το διαπίστωσε πρόσφατα, αφού στο πρώτο ματς μετά τη μουντιαλική διακοπή δέχτηκε «πεντάρα» από τους «δράκους». Προέρχεται από νίκη επί της Εστορίλ στο πρωτάθλημα, παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η… πληγωμένη Πόρτο έχει τον πρώτο λόγο και ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή. Θα τον συνδυάσουμε με no goal στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr