Μπάμπης Παπάζογλου

Ρέστα για Ευρώπη

Σάββατο, 3 Μαΐου 2025 - 09:58

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ

Ρέστα για Ευρώπη

Οι δύο αγώνες στα πλέι οφ για την πέμπτη θέση, που θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα, καθώς μπορεί να κριθεί οριστικά, ανάλογα με τα αποτελέσματα σε Τρίπολη και Ηράκλειο.
Ο Αστέρας θέλει νίκη απέναντι στον Ατρόμητο ή και ισοπαλία και παράλληλα να μην κερδίσει ή να χάσει, αντίστοιχα ο Άρης στο Ηράκλειο για να πάει σε έναν «τελικό» με τους Θεσσαλονικείς την τελευταία αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν χωρίς άγχος, αφού έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης, δεν έχουν τρίποντο στα τρία τελευταία ματς, αλλά είναι πάντα πιο επικίνδυνοι εκτός έδρας. Ο Αστέρας έχει το προβάδισμα, δελεαστικό και το G/G.
Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμη πόντο στα πλέι οφ, στην ουσία βλέπει αυτά τα παιχνίδια ως προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που αποτελεί το μεγάλο στόχο του και θέλει να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί. Ο Άρης είναι αήττητος στα πλέι οφ, η πρώτη του απώλεια ήταν η ισοπαλία στο Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα και θέλει τη νίκη για να είναι σίγουρος όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Και σ’ αυτό το ματς υπάρχουν οι προϋποθέσεις να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G- 2.02
ΟΦΗ- ΑΡΗΣ G/G- 1.61

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr