Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: Ώρα για ντέρμπι!

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 14:24

Η αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης.

Κύπελλο Κύπρου: Ώρα για ντέρμπι!

Προγνωστικά, αναλύσεις livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Κύπρου.

Πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ- ΠΑΦΟΣ

Η Δόξα διάγει μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος όπως αποτυπώνεται στο σερί δέκα αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα που την έριξε στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Πολυτέλεια στην παρούσα φάση το κύπελλο, αλλά οι επιτελείς του συλλόγου ξεκαθαρίζουν πως θα παίξουν για την πρόκριση. Έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Πάφος διάγει δεύτερο γύρο πρωταθλήματος με πολλά σκαμπανεβάσματα που την έριξαν στην τρίτη θέση, έπειτα από το εκρηκτικό ξεκίνημα. Το κύπελλο αποτελεί σε κάθε περίπτωση διέξοδο επιτυχίας για μια ποιοτική ομάδα που επιπλέον ευνοείται και από το ζευγάρωμα με την ντεφορμέ Δόξα. Η Δόξα είναι μια ομάδα που ταιριάζει στην Πάφο, όπως έδειξαν οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα με 3-0 και 3-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τον πρώτο λόγο η Πάφος που δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία διάκρισης στο κύπελλο. Χαμηλό πάντως το διπλό, θα το συνδυάσουμε με under 3,5 στο 2.12.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια κατρακυλά σε αγωνιστικό κατήφορο που επιβεβαιώθηκε και στην εντός έδρας ήττα από τον Άρη Λεμεσού. Ούτε το ντεμπούτο του έμπειρου κόουτς Σοφρώνη Αυγουστή βοήθησε τους πράσινους που παραμένουν οριακά στην ζώνη των πλέι οφ, με έναν πόντο σε τέσσερα ματς και το κύπελλο αποτελεί σανίδα σωτηρίας για την σεζόν.

Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να δίνει την μάχη σε δύο μέτωπα,. Στο πρωτάθλημα έχει επιδοθεί στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ Λάρνακας και με τέσσερις νίκες σε πέντε ματς βρίσκεται σε απόστασης δύο πόντων. Ο Σέρβος κόουτς Βλάνταν Μιλόγεβιτς (με θητεία στην Ομόνοια) δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο στράικερ Κβιλιτάγια και επιπλέον στον δεξιό μπακ Σούσιτς και στον μεσοεπιθετικό Δώνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ντέρμπι της ημέρας όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αλλά η Ομόνοια προσεγγίζει το κύπελλο ως… σωσίβιο. Δεν… βγαίνει άκρη, έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr