Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Αυστρία – Αζερμπαϊτζάν, φαβορί στο 1.90!

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 13:55

Οι φιλόδοξοι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα σε μια ομάδα συγκεκριμένης δυναμικής και εμπιστευόμαστε τον άσο με συνδυαστικές επιλογές.  

Προκριματικά Euro: Αυστρία – Αζερμπαϊτζάν, φαβορί στο 1.90!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αυστρία - Αζερμπαϊτζάν

Προκριματικά Euro
21:45, Novasports Extra 2
Στο Λιντς

Αυστρία

Η Αυστρία βρίσκεται σε στάδιο… αναδόμησης μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προβλημάτισε και στη Λίγκα Εθνών, δεν είχε τη δυνατότητα να σταθεί στην Α' κατηγορία της Λίγκας Εθνών και υποβιβάστηκε άμεσα στη Β', με απολογισμό 1-1-4. Από τον περασμένο Μάιο στον πάγκο ο Γερμανός Ραλφ Ράνγκνικ και σταδιακά περνά τα στοιχεία του, όπως αποδείχτηκε και στο τελευταίο επιτυχημένο φιλικό (Ιταλία, 2-0). Βατός ο όμιλος, με το Βέλγιο να είναι το φαβορί και ουσιαστικά θα παλέψει με την Σουηδία για την 2η θέση. Αν περάσει στα τελικά, θα τα καταφέρει για 3η διαδοχική διοργάνωση Euro, κάτι που ουδέποτε κατάφερε στην ιστορία (τρεις όλες και όλες οι παρουσίες της).

Με απουσίες
Αμφίβολος ο ηγέτης Αλάμπα (98/15), ερωτηματικά συνοδεύουν και την ετοιμότητα των Πος (α. 20/1) και Πρας (μ. 1/0). Χτύπησε και τέθηκε εκτός ο ηγέτης Αρναούτοβιτς (ε. 106/34), απέχουν επίσης παρά το ότι κλήθηκαν οι Σλάγκερ (τ. 7 συμ.) και Λίνχαρτ (α. 11/0).

Πιθανή σύνθεση: Λίντνερ – Μουενέ, Λίνχαρτ, Ντάνσο, Βέμπερ – Μπαουμγκάρτνερ, Σάιβαλντ, Λάιμερ, Σάμπιτσερ – Γκρέγκοριτς, Ανταμού

Αζερμπαϊτζάν

Το Αζερμπαϊτζάν δεν γνωρίζει τι θα πει συμμετοχή σε τελική φάση σπουδαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού, ωστόσο ο Ιταλός εκλέκτορας Τζιάνι Ντε Μπιάζι συνεχίζει στον πάγκο από τον Ιούλιο του 2020. Στην πρόσφατη Λίγκα Εθνών, η Εθνική πήρε τη 2η θέση σε όμιλο της Γ' κατηγορίας και παρά το ότι δεν ξεπέρασε το Καζακστάν, κατάφερε να βάλει πέντε νίκες στη σειρά (τρεις για τη διοργάνωση και δύο φιλικές). Το πρόγραμμα δεν ήταν το δυσκολότερο, ωστόσο τα αποτελέσματα σε συνδυασμό και τα νικηφόρα φιλικά (Μολδαβία, Σκόπια) δίνουν ώθηση για τη συνέχεια.

«Λαβωμένη»
Χτύπησε και λείπει από την αποστολή ο σημαντικός Εμρέλι (ε. 39/5), γενικότερα αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, δεν υπολογίζονται και οι Γκαράγεφ (μ. 76/0), Ναζάροφ (μ. 46/7), Μεντβέντεφ (α. 81/4), Χουσεΐνοφ (α. 64/1), Μαχαμανταλίγεφ (τ. 19 συμ.).

Πιθανή σύνθεση: Ιμάνοφ – Χουσέινοφ, Μουσταφατζάντε, Κριβότσιουκ – Χαγκβέρντι – Μαχμούντοφ, Ισραφίλοβ, Σαλαχλί – Σεϊντάγιεφ, Νταντάσοφ, Αλασκάροφ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 6 9.25 2.25 1.57 1.5 2.4 2.18 1.58 1.03 1.11 4.15
Αυστρία - Αζερμπαϊτζάν / Εκτίμηση

Η Αυστρία έχει… βολικό πρόγραμμα με δύο θεωρητικά βατά ματς και δεν θα… σπαταλήσει την ευκαιρία να θέσει από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση. Το Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έτσι θα εμπιστευθούμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσουμε με over 1,5 στο 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr