Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Γερμανία – Βέλγιο, υπόσχονται γκολ!

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 13:16

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στη δυνατή αναμέτρηση της Κολωνίας όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους δύο ομάδες με περίσσια ποιότητα.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Γερμανία – Βέλγιο, υπόσχονται γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γερμανία – Βέλγιο.

Φιλικό Εθνικών Ομάδων
21:45, Novasports News
Στη Κολωνία
Το Βέλγιο δεν έχει νικήσει τη Γερμανία από το 1954! Έκτοτε μετρά 0-1-15

Γερμανία

Και τα φιλικά συνεχίζονται για τη Γερμανία που δεν χρειάζεται να δώσει προκριματικούς αγώνες καθώς είναι ήδη στην τελική φάση του Euro ως διοργανώτρια. Ξεκίνησε τον κύκλο των φιλικών, με άνετη επικράτηση επι του Περού. Αδικείται από το τελικό σκορ, σπατάλησε σωρεία ευκαιριών, είχε και δύο δοκάρια. Νέο σχήμα από τον κόουτς Φλικ ο οποίος δοκίμασε αρκετούς νέους παίκτες, νέο σύστημα με δύο φορ και… κέρδισε τις εντυπώσεις.

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μην τραυματιστεί κανείς. Αλλά δεν έχουμε κάνει ένα ακριβές σχέδιο για το ποιος θα παίξει πόσα λεπτά. Αν κάποιος είναι κουρασμένος, μπορεί να μας το πει, αλλά οι παίκτες της Μπάγερν και της Ντορτμουντ έχουν συνηθίσει να παίζουν κάθε τέσσερις μέρες», είπε ο Φλικ και πρόσθεσε: «Έχουν νέο προπονητή, νέο πνεύμα και εξαιρετικούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να αμυνθεί πολύ συμπαγή, αλλά φυσικά και πειστική επιθετικά. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες γύρω μας, επομένως είναι ένας καλός αντίπαλος για εμάς να μετρήσουμε τους εαυτούς μας», σημείωσε ο Flick.

Χωρίς Χάβερτς
Ο βασικός κόντρα στο Περού μεσοεπιθετικός Χάβερτς τέθηκε νοκ άουτ, όπως και ο στόπερ Σλότερμπερκ που με την σειρά του δεν υπολογίζεται. Νωρίτερα είχαν αποκλειστεί από την αποστολή για διαφορετικούς λόγους ποδοσφαιριστές πρώτης… επιλογής (Σούλε, Ρούντιγκερ, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν, Σανέ, Αντεγέμι).

Πιθανή σύνθεση: τερ Στέγκεν – Βολφ, Μ. Γκίντερ, Κέρερ, Κρ. Γκίντερ – Τσαν, Κίμιχ – Γκνάμπρι, Βιρτς – Φίλκρουγκ, Βέρνερ

Βέλγιο

Ιδανική πρεμιέρα για τον Ντομένικο Τεντέσκο στον πάγκο του Βελγίου με εντυπωσιακή επικράτηση στην έδρα της Σουηδίας (3-0). Πρωταγωνιστής ο Ρομέλου Λουκακού που σημείωσε χατ τρικ, δείχνοντας απελευθερωμένος έχοντας στο πλευρό του τον Τροσάρ. Ενθουσιασμός στον κόσμο και ακολουθεί ματς που θα μετρηθεί με δυνατό αντίπαλο, σε ιδιαίτερο ματς για τον Γερμανό κόουτς που ανέλαβε την ομάδα. Νέο σχήμα και στην άμυνα όπου αγωνίζεται με τετράδα.

«Θα είναι ένα τεστ υψηλού επιπέδου» τόνισε ο Τεντέσκο και πρόσθεσε: «Η Γερμανία έχει έναν πυρήνα με πολλή ποιότητα, ακόμη και τώρα που λείπουν κάποιοι τύποι. Όχι Χάβερτζ, αλλά Γκνάμπι; Αυτό δεν αλλάζει πολλά, για παράδειγμα. Ξέρετε, αν η Γερμανία είχε σκοράρει περισσότερα γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είχε τόσες πολλές ευκαιρίες... Είδα τα αναμενόμενα γκολ τους και εκεί ήταν πρώτοι με 10 κομμάτια. Η Γαλλία ήταν η δεύτερη χώρα με 6. Αυτό τα λέει όλα».

Εκτός ο Κουρτουά
Λόγω προβλήματος στον προσαγωγό αποχώρησε από την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Γερμανία ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά. Αμφίβολος ο χρήσιμος μέσος Πρατ, νωρίτερα αποκλείστηκαν από την αποστολή για διαφορετικούς λόγους οι Μέρτενς (ε), Βίτσελ, Τιλεμανς, Ντεντοκερ (μ.), Μπατσουαγί, Ντοκού (ε).

Πιθανή σύνθεση: Κάστεϊλς – Καστάν, Μπόρναου, Βερτόνγκεν, Τεατέ – Λουκεμπάκιο, Ονάνα, Ντε Μπρόινε, Καράσκο – Τροσάρ, Λουκάκου

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.62 3.65 5 1.72 2 1.25 3.55 1.95 1.72 1.15 1.22 2.15
Γερμανία - Βέλγιο / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση καθώς και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με αλλαγές ενώ βρίσκονται σε προσπάθεια… αναδόμησης. Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο καθώς το ανανεωμένο Βέλγιο άρεσε στο ντεμπούτο του Τεντέσκο. Δεν… μπλέκουμε με σημείο, ποντάρουμε στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over (2.12).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr