Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γαλλίας: Ναντ – Λυών, παίρνει… παιχνίδι το διπλό!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 11:36

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απο σπουδαία νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν και οι περισσότεροι ήδη τους εμπιστεύονται για πρόκριση στο “Μποζουάρ” κόντρα στα προβληματικά “καναρίνια”.

Κύπελλο Γαλλίας: Ναντ – Λυών, παίρνει… παιχνίδι το διπλό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ναντ – Λυών.

Νοκ άουτ ημιτελικός Κύπελλου.
Στο Σαμπιονά: Ναντ – Λυών 0-0 (11/1) και Λυών – Ναντ 1-1 (17/3).

Ναντ

Σωσίβιο μέσω Κυπέλλου αναζητά απεγνωσμένα η Ναντ. Δεν έπεισε και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα απο την Ρεμς, με κομβικό το δίλεπτο (38΄, 39’) όπου δέχτηκε δύο γκολ. Σταθερά σε χαμηλές πτήσεις, μετρά μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις και απέκτησε πλέον και μπελάδες παραμονής. Πέρυσι πάντως κατέκτησε το κύπελλο, γενικότερα διακρίνεται στην διοργάνωση.

Τα γνωστά…
Χωρίς νέα προβλήματα, δεν υπολογίζονται και πάλι οι αμυντικοί Μερλέν (16/0) και Τραορέ (9/0), εκτός και ο χρήσιμος μπακ Ελ Χατζάμ.

Λυών

Με την ψυχολογία στα υψη η Λυών, που στο πρωτάθλημα πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας με 1-0. Στο 39' έχασε πέναλτι, αλλά κατάφερε να βρει το γκολ στο 56'. Φυσιολογικά πιέστηκε στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να κρατήσει τους τρεις βαθμούς. Επιβεβαίωσε την βελτίωση της, στα 13 τελευταία ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under.

Πανέτοιμη
Χωρίς νέα προβλήματα, δεν υπολογίζονται και πάλι ο δεξιός μπακ Γκιστό (7/0) και ο επιθετικός Σαρ (9/1).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3.4 2.15 1.8 1.9 1.28 3.3 1.71 2 1.64 1.3 1.35
Ναντ - Λυών / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο καθώς οι γηπεδούχοι παραδοσιακά διακρίνονται στο κύπελλο. Το διπλό έχει πάρει ήδη… παιχνίδι στο 2.15, ενώ το συνετό γκολ/γκολ προσφέρεται σε διαβασμένη τιμή (1.72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr