Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γαλλίας: Αννεσύ – Τουλούζ, φαβορί σε κίνδυνο!

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 10:49

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί που δεν πείθει εσχάτως και θα… προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Γαλλίας: Αννεσύ – Τουλούζ, φαβορί σε κίνδυνο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ανεσί – Τουλούζ.

Νοκ άουτ ημιτελικός Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Αννεσύ

Η Αννεσύ ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείοντας έξι ομάδες, τις τρεις τελευταίες στα πέναλτι (Μπελφόρντ, Παρί, Μαρσέιγ)! Απογοητεύει αντιθέτως στο πρωτάθλημα όπου έχει μπλέξει για τα καλά σε σενάρια παραμονής. Στο τελευταίο της ματς στη Β' Γαλλίας, πάντως, υπέστη «βαριά» ήττα εκτός έδρας από την Νιμ με 0-4 (21', 25', 60', 73’), μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία, γενικότερα “τρέχει” 0-1-4. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over.


Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Λαζουγιέ, δεν υπολογίζονται και οι συνήθως βασικοί Μπαστιάν (α), Μπιγιεμάζ, Μπάλντέ (ε), εκτός και ο μπακ Μεντί.

Τουλούζ


Η Τουλούζ ευελπιστεί να γράψει ιστορία με την πρώτη παρουσία σε τελικό στην ιστορία της. Το κύπελλο έχει εξελιχθεί βέβαια στον απόλυτο στόχο καθώς στο πρωτάθλημα κινείται στην μετριότητα. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο Σαμπιονά έχασε 1-3 εκτός έδρας από την Μπρεστ. Γνώρισε 2η διαδοχική ήττα, 3η στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Βρισκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, ωστόσο είναι σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under και No Goal.


Με Ρουό
Ο βασικός αμυντικός Ρουό (29/2) αποβλήθηκε το Σάββατο αλλά η ποινή του ακυρώθηκε και θα βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα. Χωρίς προβλήματα, ετοιμοπόλεμος και ο αρχηγός Ντεζαχέρ που δινόταν αμφίβολος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.5 4.35 1.45 2.22 1.58 1.48 2.47 1.74 1.98 2.67 1.18 1.11
Αννεσύ - Τουλούζ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και η Τουλούζ καλείται να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της στο 1.75. Η τιμή στο φαβορί δεν πείθει βάσει και της φόρμας των φιλοξενούμενων και θα προτιμήσουμε τα 2-3 (1.98) γκολ καθώς αναμένεται ένα σφιχτό και νευρικό ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr