Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ρουμανίας: “Μιλούν” οι έδρες!

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 11:37

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στις σημερινές αναμετρήσεις καθώς Σέπσι και Κλουζ αναμένεται να επιβεβαιώσουν εύκολα τον φαβοριτισμό τους κόντρα σε Μιοβένι και Αργκες αντίστοιχα.

Κύπελλο Ρουμανίας: “Μιλούν” οι έδρες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις κυπέλλου Ρουμανίας.

Νοκ άουτ προημιτελικοί Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΣΕΠΣΙ – ΜΙΟΒΕΝΙ

Η Σέπσι παρουσιάστηκε εξαιρετική στην φάση των ομίλων, αποτέλεσε τη μοναδική απο τις 24 ομάδες που σημείωσε δέκα γκολ και εξασφάλισε άνετα την πρωτιά. Η πρωτιά αποτελεί το… χαιλάιτ της τρέχουσας σεζόν καθώς στο πρωτάθλημα κινείται στη μετριότητα. Εξασφάλισε μεν το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα, αλλά ξεκίνησε με δύο ήττες το έξτρα πρωτάθλημα μαι έχασε έδαφος απο την πρώτη τετράδα. Κατέκτησε το κύπελλο την σεζόν 2021 – 22.

Η Μιοβένι άφησε εκτός της πρώτης δυάδας την Στέάουα και προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου που αποτελεί μάλλον πολυτέλεια την παρούσα φάση. Στο πρωτάθλημα πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και κοιτάζει κατάματα τον υποβιβασμό. Στην κανονική διάρκεια κατέλαβε την τελευταία θέση μετρώντας τις χειρότερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Παραμένει εγκλωβισμένη στην τελευταία θέση, ξεκίνησε με δύο ήττες τα πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κύπελλο αποτελεί πλέον τον βασικό στόχο για την Σέπσι που έχει και ευνοϊκή κλήρωση. Δεν θα λαθέψει κόντρα στην προβληματική Μιοβένι και θα συνδυάσουμε τον άσο με under 3,5 στο 1.83.

ΚΛΟΥΖ – ΑΡΓΚΕΣ

Η Κλουζ δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές στον όμιλο και το 1-2-0 στάθηκε αρκετό για να της χαρίσει την πρώτη θέση. Αποτελεί βέβαια το φαβορί για την πρόκριση, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού και φέτος. Έχει ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες τα πλέ οφ, την Κυριακή προηγήθηκε αλλά συμβιβάστηκε με τον βαθμό κόντρα στην Ουν. Κραϊοβα. Αποτελεί την κυρίαρχο των τελευταίων ετών, έχοντας κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα μετά απο 2008 αλλά και τέσσερα κύπελλα.

Η Αργκες παρουσιάστηκε απρόσμενα πειθαρχημένη στον όμιλο και ούσα αήττητη και με δύο τέρματα παθητικό, εξασφάλισε την 2η θέση και την πρόκριση στα προημιτελικά. Η παρουσία στους “8” είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος, απογοητεύει αντιθέτως στο πρωτάθλημα όπου έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ της παραμονής. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας απο τη Βολουντάρι και μετρά 14 αγωνιστικές χωρίς νίκη!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιαφιλονίκητο βέβαια φαβορί η πιο ποιοτική Κλουζ που δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα σε μια ομάδα που δεν πείθει. Επιλέγουμε τον άσο απο το πρώτο ημίχρονο (2.02).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr