Ποδόσφαιρο

Europa League: Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβγαλε τα μάτια της στο πρώτο!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 10:23

H Mάντσεστερ έχασε μέσα από τα χέρια της το προβάδισμα που είχε στο πρώτο ματς, και πλέον καλείται να είναι πιο προσεκτική.

Europa League: Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβγαλε τα μάτια της στο πρώτο!

20/04/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 1396

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 2 HD

1o παιχνίδι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη 2-2

Επαναληπτικός αγώνας για τους «8». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Γιουβέντους ή τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σεβίλλη

Έδειξε αντοχές η Σεβίλλη που παρότι έχανε 2-0 στο 20λεπτο κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε να απαντήσει στη Γιουνάιτεντ! Δεδομένη η… τεχνογνωσία της στην διοργάνωση και πρωταγωνιστεί και φέτος παρά την προβληματική εικόνα εντός συνόρων. Βελτιώθηκε πάντως μετά την αλλαγή τεχνικού, την Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια και έχτισε διαφορά από την ουρά. Μετρά 4-3-2 εντός έδρας με αγγλικές ομάδες, μετρά πάντως μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζεται ο ενίοτε βασικός μπακ Μοντιάλ που συμπλήρωσε κάρτες, διαθέσιμοι οι Τέγιες, Ακούνια που ήταν τιμωρημένοι στον αγώνα πρωταθλήματος. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο βασικός στον δεύτερο γύρο, Γκεγιέ (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα

Μπόνο – Νάβας, Κουασί, Μαρκάο, Ακούνα – Φερνάντο, Γκουντελί – Ράκιτιτς, Οκάμπος, Τόρες – Εν Νεσίρι.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα όπου σκόραρε δις στο πρώτο 20λεπτο, δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Γιουνάιτεντ, που είχε πέναλτι αλλά εν τέλει δέχτηκε δύο αυτόγκολ στα τελευταία λεπτά και μετέτρεψε σε ντέρμπι τη ρεβάνς. Αξιόπιστη πάντως φέτος, την Κυριακή επικράτησε της Νότιγχαμ και με τρεις σερί νίκες στη Πρεμιερ Λιγκ παγιώθηκε στην 3η θέση. Αήττητη στα έξι τελευταία ματς με ισπανικές ομάδες, μετρά 10 προκρίσεις και 10 αποκλεισμούς σε νοκ άουτ αναμετρήσεις με συλλόγους απο τη La Liga.

Αγωνιστικά νέα

Πλήγμα η απουσία του ηγετικού Μπρούνο Φερνάντες που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ τραυματίστηκαν στο πρώτο ματς οι βασικοί στόπερ Βαράν και Μαρτίνεζ. Αμφίβολος ο ηγετικός επιθετικός Ράσφορντ.

Πιθανή ενδεκάδα

Ντε Χέα – Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Νταλό – Κασεμίρο, Φρεντ, Έρικσεν – Άντονι, Σάντσο, Μαρσιάλ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.6 3.3 2.02 1.78 1.91 1.28 3.3 1.68 2.05 1.72 1.3 1.3
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Δύσκολο ματς, όπως αποδείχθηκε και στο πρώτο σκέλος. Η Σεβίλλη δεν είναι εύκολη αντίπαλος και ξέρει πολύ καλά τη διοργάνωση. Goal/goal (1.70)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr