Ποδόσφαιρο

Β’ Ολλανδίας: Πλέι οφ με φαβορί!

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 - 10:48

Τα “βαριά χαρτιά” έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις και θα εμπιστευθούμε Βίλεμ και Μπρέντα στα πρώτα ματς των πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού.

Β’ Ολλανδίας: Πλέι οφ με φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση των πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού Β’ Ολλανδίας.

Πρώτοι αγώνες για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.
Ακολουθεί ρεβάνς (27/5). Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΦΕΝΛΟ – ΒΙΛΕΜ

Η Φένλο είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή στα πλέι οφ αλλά η άδικη ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική με την Ουτρέχτη Β’ όπου δέχτηκε γκολ στο 89’, της στέρησε την 5η θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Εντός στόχων βέβαια και με το παραπάνω, η πορεία της κρίνεται υπερβατική και στα πλέι οφ όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά απο έξι χρόνια., θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Super Προσφορά Χωρίς Κατάθεση για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet

Με σταθερά βήματα, η Βίλεμ παρουσιάστηκε εξαιρετική στον δεύτερο γύρο και εξασφάλισε απο νωρίς ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ. Οι “τρικολόρ” δεν κρύβουν τους υψηλούς στόχους για άμεση επιστροφή στην Α’ Κατηγορία και ποντάρουν στην φόρμα καθώς “τρέχουν” ένα εντυπωσιακό αήττητο δέκα αγωνιστικών. Στο τελευταίο ματς αγωνίστηκε με αλλαγές και αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Ρόντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τρέχουν” ένα εντυπωσιακό αήττητο δέκα αγωνιστικών και φαντάζουν φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και την άνοδο. Το διπλό πήρε παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και υποχώρησε στο 1.90.

ΜΠΡΕΝΤΑ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Η Μπρέντα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού και χάρη στον εξαιρετικό δεύτερο γύρο, εξασφάλισε εύκολα μια θέση στα πλέι οφ. Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ηττήθηκε στα δύο τελευταία ματς, την Κυριακή δεν τα κατάφερε στην έδρα της Τέλσταρ, δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Μάαστριχτ παρουσιάστηκε εξαιρετική φέτος ιδίως στον πρώτο γύρο και κόντρα στα προγνωστικά, βρήκε μια θέση στα πλέι οφ. “Ψάχνει” την επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία μετά απο 23 χρόνια, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ ανόδου για πρώτη φορά απο το 2018. Γκολ/γκολ με over τα εννέα απο τα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Μπρέντα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού ενώ οι Λίμπουρχερς από την άλλη έχουν «πιάσει» το ταβάνι τους με την παρουσία στα πλέι οφ. Φτηνός ο άσος και θα τον συνδυάσουμε με γκολ/γκολ στο 2.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr