Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Δύσκολα ταξίδια για Νιούελς και Μπόκα!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 11:36

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Αργεντινής, με τις Νιούελς και Μπόκα να δοκιμάζονται εκτός έδρας. 

Αργεντινή: Δύσκολα ταξίδια για Νιούελς και Μπόκα!

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ

Είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας καταγράψει σε αυτό το διάστημα δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Χιμνάσια στη Λα Πλάτα. Άξιο αναφοράς το ότι δεν έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο έμεινε σε λευκή ισοπαλία με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της Σαρμιέντο, Νταμόντε: «Η Χιμνάσια αδικήθηκε, όπως, έχουν γίνει αρκετά διαιτητικά λάθη, σε βάρος και της δικής μου ομάδας».

Δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 2-0 εντός έδρας τη Γοδόι Κρουζ και παρέμεινε για 5ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της σε όλες τις διοργανώσεις με απαραβίαστη την εστία της. Αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Την ερχόμενη Τρίτη θα φιλοξενηθεί από τη βραζιλιάνικη Σάντος στα πλαίσια της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Μέχρι στιγμής μετρά 4/4 νίκες και βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη Αουντάξ Ιταλιάνο από τη Χιλή. Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί την Ουνιόν Σάντα Φε.

Εκτίμηση: Η Σαρμιέντο την ισοπαλία εντός έδρας την έχει για πλάκα. Θα προτιμήσω όμως το over 1.5 (1.65), αφού η Νιούελς εκτός είναι πιο ανοιχτή.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Με το αριστερό το ντεμπούτο του Βιλάρ στην τεχνική ηγεσία, καθώς γνώρισε την τρίτη ήττα της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, εκτός έδρας με 1-0 από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Δεν ήταν πάντως καλή και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία. Με την ήττα αυτή υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ στην ειδική κατάταξη παραμονής απέχει πλέον 18 πόντους από τη γραμμή σωτηρίας. Γίνεται εύκολα κατανοητό λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να σωθεί. «Θα πρέπει να είμαστε συμπαγής σαν ομάδα και να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους», δήλωσε ο τεχνικός Βιλάρ, που ως παίκτης είχε φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε με 1-0 της Τίγκρε, χάνοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό και πως είναι σε καλό μομέντουμ. Βέβαια η κύρια προτεραιότητά της αυτή την περίοδο είναι να διασφαλιστεί η πρόκριση στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί την ερχόμενη Τρίτη με εντός έδρας νίκη επί της Κόλο-Κόλο από τη Χιλή. Το επόμενο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα είναι εντός έδρας με τη Λανούς.

Εκτίμηση: Μπορεί η Μπόκα να έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός μάχης του τίτλου, όμως αδιάφορη δεν είναι, καθώς χρειάζεται πόντους για τη γενική βαθμολογία. Η Άρσεναλ καίγεται και αυτή, αλλά δεν είναι εύκολο το έργο της. 2 (1.80).

Σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση για όλους μόνο για σήμερα!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr