Ποδόσφαιρο

Πορτογαλία: Μαρίτιμο - Εστρέλα, με τη πλάτη στο τοίχο οι γηπεδούχοι!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 12:23

Μαρίτιμο και Εστρέλα διεκδικούν μια θέση στα μεγάλα σαλόνια της Πορτογαλίας μέσω αγώνων μπαράζ. Σήμερα θα δώσουν το δεύτερό τους παιχνίδι και μόνο μία θα πάρει την άνοδο. 

Πορτογαλία: Μαρίτιμο - Εστρέλα, με τη πλάτη στο τοίχο οι γηπεδούχοι!

Στο πρώτο παιχνίδι στις 3 Ιουνίου η Εστρέλα νίκησε 2-1 την Μαρίτιμο με γκολ που σημείωσαν οι Ντο (3΄) και Ζαν Φελίπε (80΄). Το γκολ της Μαρίτιμο ο Κλαούντιo Γουίνκ στο 87΄. Ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ΄. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, θα ακολουθήσει η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι.

Μαρίτιμο

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Μαρίτιμο, η οποία μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Εστορίλ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν τα κατάφερε ούτε στην πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ και ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Εστρέλα ντα Αμαντόρα. Συνολικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει μόλις μία νίκη, μετρώντας επίσης τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Ο Ζοσέ Γκόμες έχει ευχάριστο πονοκέφαλο αφού όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του. Ο Αντρέ Βίντιγκαλ (8 γκολ) θα ηγηθεί της προσπάθειας για τη νίκη και την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της Πορτογαλίας. Κομβικός ο μεσοεπιθετικός Ξάντας με 3 γκολ και 6 ασίστ. Στο πρωτάθλημα στα εντός έδρας ματς ήταν ανταγωνιστική.

Εστρέλα

Η Εστρέλα έκανε την μισή δουλειά στο πρώτο ματς και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 για να πάρει την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Σέρτζιο Βιεϊρά είχε 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα φέτος εκτός έδρας στην Β Πορτογαλίας και είναι ομάδα που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της. Η Εστρέλα διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και με μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεσή της. Η απώλεια του Παουλίνιο (πρώτος σκόρερ με 9 γκολ) στην Βίμποργκ δεν της έχει κοστίσει αφού το κενό του καλύφθηκε επάξια από τους Ρονάλντο Ταβάρες (7 γκολ), Ζοάο Σίλβα (6 γκολ), Ρόναλντ (5 γκολ) και Γκουστάβο Ενρίκε (5 γκολ). Θετικό το γεγονός ότι θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.9 3.35 3.9 1.9 1.3 3.25 1.74 1.94 1.23 1.27 1.82
Μαρίτιμο - Εστρέλα / Εκτίμηση

Ίσως δούμε ξανά το ίδιο σκηνικό με το πρώτο ματς, συν του ότι η Μαρίτιμο καλείται να πάρει περισσότερα ρίσκα.

Goal/goal (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr