Ποδόσφαιρο

Α’ Ν. Κορέας: Με… φόρα η Ουλσάν!

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 - 00:23

Ο συνδυαστικός άσος της πρωτοπόρου κόντρα στη Νταεγκού ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στη K-League 1.

Α’ Ν. Κορέας:  Με… φόρα η Ουλσάν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ν. Κορέας.

ΣΟΥΓΟΥΟΝ ΜΠΛΟΥΓΟΥΙΝΓΚΣ - ΣΕΟΥΛ

Λίγα πράγματα και πάλι από την Σουγουόν Μπλουμογουινγκς που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και ήταν μάλλον τυχερή που κράτησε στην ισοπαλία την καλύτερη Ιντσεον. Με την ισοπαλία έβαλε φρένο στο σερί τεσσάρων ηττών, αλλά με μόλις δύο νίκες παραμένει εγκλωβισμένη στην τελευταία θέση.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο γνωστός στο ελληνικού κοινό, Ουί Τζο σκόραρε για τέταρτη φορά φέτος αλλά η Σεούλ έπαιξε με τον χρόνο στο φινάλε και το πλήρωσε, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από την Ποχάνγκ. Ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα, αλλά εσχάτως έχει χάσει τη συνέπεια που την χαρακτήριζε έχοντας περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντα στα πέντε τελευταία ματς. Under και τα πέντε τελευταία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν φέτος ενώ η Σέουλ έχει χάσει τον… προσανατολισμό της εσχάτως. Κρατάμε το under.

ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ ΣΙΤΙΖΕΝ

Η Γιεγιου Γιουνάτεντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της ισχυρής Ουλσάν και γνώρισε την πιο βαριά ήττα της σεζόν. Η ομάδα του Ναμ Κι Ιλ «έτρεχε» ένα εξαιρετικό αήττητο οκτώ αγωνιστικών μέχρι τις δύο διαδοχικές αναμετρήσεις με τους πρωτοπόρους (Ουλσάν, Ποχανγκ και μοιραία έχασε την ευκαιρία να «πατήσει» στην πρώτη εξάδα. Γκολ/γκολ και τα πέντε τελευταία ματς.

Μαχητική εμφάνιση από τη Ντάετζον που ρίσκαρε στο φινάλε και δικαιώθηκε, απαντώντας στις καθυστερήσεις στην Γκουανγκζού. Οι νεοφώτιστοι μπορεί να μην αποτελούν υπόδειγμα σταθερότητας, αλλά παλεύουν στα περισσότερα ματς και έχουν ήδη χτίσει διαφορά από την ουρά. Γκολ/γκολ με συνδυαστικό over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς.

EKTIMHΣΗ: Και οι δύο ομάδες δεν… κρύβοντια και συχνά πυκνά επαληθεύουν τα «μεγάλα» σκορ. Ακολουθούμε τους αριθμούς και επιλέγουμε το over.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ - ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ

Η Γκουανγκζου προηγήθηκε αλλά στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το πλήρωσε στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με τη Ντάετζον. Έχει βρει πάντως για τα καλά ρυθμό, καθώς για πρώτη φορά φέτος «τρέχει» ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών που την φέρνει στα όρια της πρώτης εξάδας. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Με πρωταγωνιστή τον Τσο Γκουε Σουνγκ, η Γεονμπουκ «γύρισε» το ματς και επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από το Τσάντσεον πιστοποιώντας την βελτίωση της. Ξεκίνησε μουδιασμένα την σεζόν αλλά πλέον έχει ανεβάσει ταχύτητα με τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. No Goal τα έξι από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Δεν… βγαίνει άκρη και θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΟΥΛΣΑΝ - ΝΤΑΕΓΚΟΥ

Νέα παράσταση για την Ουλσάν που πραγματοποίησε μια ακόμη επίδειξη δύναμης διασύροντας την Γιεγιού Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μιουνγκ Μπο Χονγκ δεν… παίρνει το πόδι από το γκάζι, μετρά 14 νίκες σε 18 αγωνιστικές, έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία και έχει θέσει τις βάσεις για την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού τίτλου. Οver 3,5 τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς.

Έδειξε αντοχές η Νταεγκού που με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, έκαμψε την αντίσταση της Σουγουόν και «πάτησε» ξανά στην πρώτη εξάδα. Αισθητά βελτιωμένη εσχάτως, έχει ηττηθεί μόνο από την φορμαρισμένη Γιενμπουκ στα επτά τελευταία ματς και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να αναστατώσει το φαβορί. Under τα επτά από τα εννέα φετινά εκτός έδρας ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουλσάν εντυπωσιάζει και φέτος αλλά η πειθαρχημένη Νταεγκού μπορεί να της βάλει δύσκολα. Συνδυάζουμε τον άσο με under 3,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr