Ποδόσφαιρο

Super Cup: Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη, combo στο 3.05!

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 10:00

Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη θα λύσουν τις διαφορές τους για το Σούπερ Καπ Ευρώπης που διεξάγεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Super Cup: Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη, combo στο 3.05!

16/08/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 845

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSports1HD - MEGA TV

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η Μάντσεστερ Σίτι συμμετέχει ως κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ και η Σεβίλλη ως τροπαιούχος του Γιουρόπα. Σε ουδέτερο, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Μάντσεστερ Σίτι

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σίτι θα πάρει μέρος σε τελικό ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Πέρυσι πραγματοποίησε μυθική χρονιά κατακτώντας το τρεμπλ. Προσπέρασε την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, στη συνέχεια πήρε το Κύπελλο Αγγλίας (2-1 τη Γιουνάιτεντ) κι έκλεισε μία ονειρική σεζόν, κερδίζοντας (1-0) την Ίντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε με την απώλεια του Community Shield, χάνοντας στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) από την Άρσεναλ. Στη Premier League χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση πέρασε από την έδρα της Μπέρνλι με 0-3. Ξεκίνημα με το δεξί λοιπόν στο πρωτάθλημα, παρότι η ομάδα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει ακόμα, καθώς η προετοιμασία ξεκίνησε πιο αργά τη φετινή χρονιά. Ο Πεπ δήλωσε πως η ομάδα του είναι αρκετά πεινασμένη και πως θέλει να κατακτήσει ακόμα περισσότερα τρόπαια.

Αγωνιστικά νέα

Με τρεις σοβαρούς τραυματισμούς ήρθε στην Αθήνα η Σίτι. Εκτός ο Ντε Μπρόινε, ο Μπερνάντο Σίλβα και ο Ρούμπεν Ντίας. Με ενοχλήσεις ήταν και ο Στόουνς, ο οποίος φαίνεται να τις ξεπέρασε.

Πιθανή ενδεκάδα

Έντερσον – Γουόκερ, Ακάντζι, Γκβαρντιόλ, Άκε – Ρόντρι, Κόβασιτς – Φόντεν, Άλβαρες, Γκρίλις – Χάαλαντ

Σεβίλλη

Βρίσκεται στην Ελλάδα για το Σούπερ Καπ μετά τη νέα κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ τον Μάιο. Έφτασε τις 7 κατακτήσεις και επιβεβαίωσε ότι η διοργάνωση της ανήκει ολοκληρωτικά. Έτσι είναι η 7η φορά που παίρνει μέρος σε ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, τις έξι προηγούμενες φορές μόνο σε μία περίπτωση κατάφερε να πάρει τον τίτλο, το μακρινό 2006. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αριστερό φέτος, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα την Παρασκευή από τη Βαλένθια (1-2). Έδειξε ότι δεν είναι ακόμα σε καλό επίπεδο, αλλά διαθέτει ποιότητα και μπορεί να σταθεί στο ύψος της περίστασης. Φυσικά θέλει να ενισχυθεί επιπλέον για να είναι ανταγωνιστική σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Θα είναι υψηλότερες οι απαιτήσεις τη φετινή χρονιά με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής οι τραυματίες στόπερ Μαρκάο και Νιανζού, ενώ με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής μένει έξω ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μέσος Φερνάντο Ρέγκες. Δεν υπολογίζονται και αναζητούν ομάδα οι Αουγκούστινσον, Ντιλέϊνι, Γιανουζάι, Όσκαρ, Ιντρίσι.

Πιθανή ενδεκάδα

Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Γκουντέλ, Ακούνια – Ράκιτιτς, Σο – Οκάμπος, Σούσο, Λαμέλα – Εν Νεσίρι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 5 7.85 2.08 1.68 1.38 2.85 2.05 1.68 1.07 1.16 3.05
Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη / Εκτίμηση

Η Σίτι είναι οδοστρωτήρας όταν θέλει και αυτόν τον τίτλο σίγουρα τον θέλει πολύ. Δεν είναι Community Shield. Ανταγωνιστική θα φανεί και η Σεβίλλη όσο μπορέσει. Πάμε με το 1 & goal/goal (3.05).

Tο Over 2,5 είναι η φαβορί επιλογή και προσφέρεται στο 1,71** στην πλατφόρμα της Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr