Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Χβίντοβρε-Κοπεγχάγη, βίοι αντίθετοι!

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 - 12:27

Η Κοπεγχάγη θα αντιμετωπίσει την Χβίντοβρε, μετά την πρόκριση της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στην παράταση, κόντρα στην Σπάρτα Πράγας.

Α’ Δανίας: Χβίντοβρε-Κοπεγχάγη,  βίοι αντίθετοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Χβιντόβρε

Σε ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε άσφαιρη η Χβίντοβρε, αφού στο τελευταίο της παιχνίδι κόλλησε στο 0-0 απέναντι στη Βίμποργκ εκτός έδρας. Δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα, αφού σε 4 παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις σε ένα από αυτά, δύο φορές. Μέχρι στιγμής μετράει 3 στα 4 nο γκολ. Έχει δύο βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Ράντερς στη προτελευταία θέση. Από πολύ νωρίς βλέπει τη δυσκολία της κατηγορίας.

Κοπεγχάγη

Παρόλο που έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η Κοπεγχάγη τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα. Έχει κάνει το απόλυτο με 4 στα 4 στην αρχή του πρωταθλήματος και βρίσκεται στη κορυφή μαζί με τη Νόρτζελαντ. Τελευταίο της θύμα η Οντένσε, αφού τη κέρδισε με ανατροπή 2-1. Τη Τρίτη έδωσε αγώνα για τα προκριματικά του CHL, απέναντι στη Σπάρτα Πράγας και πέρασε στα πέναλτι μετά το 3-3 της παράτασης. Εκτός για 3 μήνες ο βασικός αμυντικός Νταβίτ Κοτσολάβα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 4 1.6 2.07 1.67 1.41 2.67 1.72 1.95 2.15 1.19 1.14
Χβιντόβρε - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Η Κοπεγχάγη έχει ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και κούραση, μετά την πρόκριση στην παράταση, επί της Σπάρτα Πράγας. Πιθανό να ξεκουράσει παίκτες, ενώ παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. 2 -1 Α. Χάντικαπ (1.72)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr