Ποδόσφαιρο

Β’ Γερμανίας: Συνεχίζει το σερί το Αμβούργο

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 12:07

Δυνατές αναμετρήσεις για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Με τις ομάδες όπως το Αμβούργο, η Χάνσα Ρόστοκ και η Φορτούνα Ντίσελντορφ, να αναμένονται να κερδίσουν.

Β’ Γερμανίας: Συνεχίζει το σερί το Αμβούργο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Γερμανίας.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ–ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Η Φορτούνα ήταν ακίνδυνη επιθετικά με την Σαν Πάουλι και τυχερή αμυντικά για να αποδράσει με την ισοπαλία. Η ομάδα του Ντάνιελ Τιουνέ προκρίθηκε στο κύπελλο με νίκη 3-1 στην έδρα της ερασιτεχνικής Ίλερτίσεν. Στο πρωτάθλημα έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά και στα δύο παιχνίδια και είναι αήττητη με ισάριθμα Under 2,5. Εντός έδρας από την ημέρα που ανέλαβε ο κόουτς Τιουνέ έχει μόνο δύο ήττες σε 25 ματς.

Σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα η Πάντερμπορν κυριάρχησε αλλά δεν λύγισε την δυνατή αμυντικά Όσναμπρικ. Η ισοπαλία την αφήνει χωρίς νίκη μετά από δύο ματς. Νίκησε στο κύπελλο 7-0 στην έδρα της Κότμπους και βελτίωσε λίγο την ψυχολογία της. Πάει σε δύσκολη έδρα ενώ δεν έχει νίκη μακριά από το γήπεδό της για οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες πήραν πρόκριση στο κύπελλο. Όμως η Φορτούνα δείχνει πιο πειστική συνολικά στο πρωτάθλημα, από την Πάντερμπορν. Άσσος (2.05)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ–ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Παρά το ονειρεμένο γκολ του Χέργκοτα δεν πήρε τίποτα στο Κίελο αν και προηγήθηκε. Το ματς γύρισε από την Χόλσταϊν μέσα σε τρία λεπτά, δίκαια. Ακολούθησε πρόκριση στο κύπελλο με το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στην Χάλεσερ με τον κόουτς Τσόρνιγκερ να αφήνει τους βασικούς στο γήπεδο. Στο πρωτάθλημα το τριφύλλι έχει δώσει δύο Over 2,5 φέτος σε ισάριθμα ματς. Εντός έδρας έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους δεκαπέντε αγώνες.

Εντυπωσιακό ότι δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που έφτιαξε απέναντι στην ακίνδυνη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Κόλλησε στην ισοπαλία παίζοντας και με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έβαλε πέντε γκολ στο κύπελλο και προκρίθηκε απέναντι στην ερασιτεχνική Ντέλμενχορστ. Απέκτησε δανεικό τον δεξιό μπακ Μπανκς. Ο κόουτς Χούρτσελερ ικανοποιημένος με όσα βλέπει αγωνιστικά από την ομάδα του η οποία είναι αήττητη επτά αγώνες στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκρόιτερ Φιρτ, στο μοναδικό παιχνίδι εντός έδρας φέτος, έριξε πέντε στην Πάντερμπορν. Ενώ η Σαν Πάουλι είναι μια δυνατή αντίπαλος με υψηλούς στόχους. Over 2.5 (1.78)

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ–ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Το νέο απόκτημα, ο Κολομβιανός φορ Περέα πέτυχε δύο γκολ για να κλέψει τη νίκη η Χάνσα στην έδρα της Έλβερσμπεργκ. Στο κύπελλο απέφυγε το σοκ καθώς προκρίθηκε στα πέναλτι στην έδρα της ΦΣΒ Φρανκφούρτης ενώ επιστρέφει στο πρωτάθλημα για την Τρίτη αγωνιστική ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας. Τυχερή και ικανή και υποδέχεται ομάδα με κακή ψυχολογία. Τρέχει εντυπωσιακό αήττητο σερί οκτώ αγώνων στο πρωτάθλημα και εντός έχει τέσσερις σερί νίκες.

Η ομάδα του Στέφαν Λάιτλ έκανε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, κακό δεύτερο αλλά γκρινιάζει για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις που της στέρησε τη νίκη στη Νυρεμβέργη. Το χειρότερο ήταν ότι ακολούθησε αποκλεισμός στο κύπελλο, στα πέναλτι από την τρίτης κατηγορίας Σάντχαουζεν και η ψυχολογία είναι στο ναδίρ ενώ άνοιξε θέμα προπονητή. Χωρίς νίκη φέτος ενώ και τα τρία επίσημα ματς της έχουν λήξει Goal/Goal και Over 2,5. Στο πρωτάθλημα έχει έντεκα σερί Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάνσα έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ενώ το Αννόβερο δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη ακόμα. Με την γηπεδούχο, να έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Άσσος (2.50)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΑΜΒΟΥΡΓΟ–ΧΕΡΤΑ

Εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για να γυρίσει το ματς με την Καρλσρούη αλλά πληγώθηκε από την άμυνά της για να παραχωρήσει ισοπαλία. Λίγο έλειψε να την πατήσει και στο κύπελλο από την άμυνα αλλά απέκλεισε στην παράταση την Έσεν με νίκη 4-3. Ικανή για όλα και σίγουρα ικανή να μας δώσει αγώνες με Goal/Goal και Over 2,5 όπως έχει κάνει και στα τρία επίσημα ματς φέτος. Αήττητη έντεκα ματς εντός. Σημαντική απουσία ο αρχηγός και βασικός στόπερ Σόνλαου.

Η ομάδα του Παλ Ντάρνταϊ ήταν ανώτερη, είχε ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχη και κατάφερε να χάσει από την Βέχεν. Βρήκε γκολ στο κύπελλο όπου νίκησε με 5-0 εκτός έδρας την Καρλ Ταάις Ιένα για να χαμογελάσει ξανά γιατί στο πρωτάθλημα η εκκίνηση είναι τραγική. Δεν έχει σκοράρει και έχει χάσει και τα δύο ματς φέτος και το ματς στο Αμβούργο έχει μεγάλη σημασία. Λείπει λόγω τραυματισμών η δεξιά πτέρυγα Ζέιφαϊκ και Βίνκλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Αμβούργο είναι αήττητο στα πρώτα τρία παιχνίδια του. Ενώ σκοράρει και δέχεται γκολ με εξίσου μεγάλη ευκολία. Από την άλλη η Χέρτα έχει δυσκολευτεί στην αρχή, αν και ανέβηκε η ψυχολογία της μετά την πρόκριση στο κύπελλο. Άσσος (1.82)

Βαθμολογία -

19/08/20232. Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βέχεν Βέχεν 7 3 2 1 0 3 1 2
2 Χάνσα Ροστόκ Χάνσα Ροστόκ 6 2 2 0 0 4 1 3
3 Χόλσταϊν Κίελ Χόλσταϊν Κίελ 6 2 2 0 0 3 1 2
4 Αμβούργο Αμβούργο 4 2 1 1 0 7 5 2
5 Μαγδεμβούργο Μαγδεμβούργο 4 2 1 1 0 3 2 1
6 Σαν Πάουλι Σαν Πάουλι 4 2 1 1 0 2 1 1
7 Φορτούνα Ντίσελντορφ Φορτούνα Ντίσελντορφ 4 2 1 1 0 1 0 1
8 Καρλσρούη Καρλσρούη 4 3 1 1 1 5 5 0
9 Γκρόιτερ Φιρτ Γκρόιτερ Φιρτ 3 2 1 0 1 6 2 4
10 Σάλκε Σάλκε 3 2 1 0 1 6 5 1
11 Καϊζερσλάουτερν Καϊζερσλάουτερν 3 3 1 0 2 4 7 -3
12 Αννόβερο Αννόβερο 2 2 0 2 0 4 4 0
13 Όσναμπρικ Όσναμπρικ 1 2 0 1 1 3 4 -1
14 Έλβερσμπεργκ Έλβερσμπεργκ 1 3 0 1 2 5 7 -2
15 Νυρεμβέργη Νυρεμβέργη 1 2 0 1 1 2 4 -2
16 Πάντερμπορν Πάντερμπορν 1 2 0 1 1 1 6 -5
17 Μπράουνσβαϊγκ Μπράουνσβαϊγκ 0 2 0 0 2 1 3 -2
18 Χέρτα Βερολίνου Χέρτα Βερολίνου 0 2 0 0 2 0 2 -2
Promotion - Bundesliga
Promotion - Bundesliga (Relegation)
2. Bundesliga (Relegation)
Relegation - 3. Liga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr